Gündem Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

23.08.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi yayınlanan ilk bölüm ile reyting listelerini alt üst etmeyi başardı. İlk bölüm ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran romantik dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki çiçeği burnunda dizi Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte merak edilen detaylar ve Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı...

Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Fox ekranları bomba gibi bir diziyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yazın son günlerine gelirken Rüzgarın Kalbi gündeme bomba gibi düştü. Yayınlanan ilk bölüm ile izleyicinin dikkatini çeken dizi rüzgarın Kalbi'nde hangi başarılı oyuncular yer alıyor. 20 Ağustos cumartesi günü ilk bölümü yayınlanan dizinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen detaylar ve Rüzgarın Kalbi 2. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RÜZGARIN KALBİ HAKKINDA

Rüzgar büyük aşkı Meltem'i bir trafik kazasında iki yıl önce kaybeder ve üzüntünün ardından anılarından kaçmak isteyerek Bosna Hersek'e gider. Gidişinin ardından iki yıl boyunca ailesi dahil geride bıraktığı kimse ile irtibatta olmaz. Ülkenin büyük holdinglerinden biri olan Boran'ların sahibi ve annesi, Rüzgar'ın izini bulmayı başarırlar. Bosna'ya giderler ve Rüzgar'ı İstanbul'a geri getirirler. Zeynep de çocukluk aşkı ile evlenmek üzeredir fakat aldatıldığını öğrenir. Zeynep, kaçmaya karar verir ve bu yolculukta Rüzgar ile tanışır.
Deniz Baysal ve Burak Serdar Şanal’ın başrollerde oynadığı Fox TV’nin yeni dizisi Rüzgarın Kalbi‘nden ilk fragman yayınlandı. FOX’un merakla beklenen yeni dizilerinden Rüzgarın Kalbi 20 Ağustos Cuma akşamı başlıyor.

Haberin Devamı

Filmevi Yapım imzalı Rüzgarın Kalbi dizisi Fox TV’nin yeni sezon için güvendiği yapımlardan birisi. Başrollerinde Deniz Baysal, Burak Serdar Şanal, Başak Daşman, Mehmetcan Mincinozlu, Batuhan Begimgil, Seçil Buket Akıncı, Ahmet Saraçoğlu ve Cezmi Baskın’ın yer aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği Filmevi Yapım imzalı dizi, 20 Ağustos’ta izleyiciyle buluştu.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

RÜZGARIN KALBİ REYTİNG REKORLARI KIRDI

Rüzgarın Kalbi 2. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

FOX'un yeni dizisi ''Rüzgarın Kalbi'' oyuncu ve yapım ekibi ilk bölüm izlemesinde bir araya geldi. İlk bölümüyle reytingleri sallayan dizi, Cumartesi gecesi TOTAL ve ABC1 SES kategorisinde 1. oldu.
Çekimlerin gerçekleştiği İzmir Foça'da bir araya gelen ekip dizinin Cumartesi yayınlanan ilk bölümünü birlikte izledi. Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Filiz Gülmez Pakman'ın oturduğu, ''Rüzgarın Kalbi'' dizisi başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal paylaşıyor.
Dizinin ilk bölümünü set ekibi ile beraber İzmir Foça'da izleyen oyuncular, çok heyecanlı olduklarını ve 7'den 70'e herkesi ekran başına toplayacak bir projede yer almanın mutluluğunu dile getirdiler. Diziye çok emek verdiklerini belirten başrol oyuncularından Burak Serdar Şanal, ''Bildiğiniz gibi dizi çekmek puzzle gibi. Parçalar birleşince dizinin güzelliği ortaya çıkıyor. Bu gece tüm ekip arkadaşlarıma hayran kaldım. Hep beraber izlemek beni ayrıca heyecanlandırdı. Ekibimizin eline sağlık'' dedi. Dizinin diğer başrol oyuncusu Deniz Baysal ise ilk izleme ile ilgili şunları söyledi: ''Diziyi izlerken bu kadar heyecanlanacağımı tahmin etmiyordum. Gerek kamera arkası gerekse kamera önündeki tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Emeği geçen herkese teşekkürler.'' FOX'un yeni dizisi Rüzgarın Kalbi yaptığı bu başarılı başlangıç ile ne kadar iddialı bir yapım olduğunu da göstermiş oldu.