Gündem Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı!

Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı!

08.09.2016 - 07:53 | Son Güncellenme:

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi Rüzgarın Kalbi bomba bir bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanmaya başladığı günden beri reyting listelerini alt üst eden dizi Rüzgarın Kalbi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve Rüzgarın Kalbi yeni bölüm fragmanı...

Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm için geri sayım başladı

Yapımcılığını Filmevi yapım'ın üstlendiği başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi 4. yeni bölüm fragmanı ile 10 Eylül Cumartesi saat 20:00'da Fox Tv ekranında...

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rüzgar’ı dayısı Kemal’in otele gelmesi zor durumda bırakır. Kutay ise Rüzgarın kazada hayatını kaybeden sevgilisi Meltem’in fotoğrafı ile Zeynep ve Rüzgar’ın karşısına çıkar. Rüzgar kendini her taraftan kıstırılmış hissederken, Zeynep herkesi işin içine dahil edecek bir fikirle ortaya çıkar.

RÜZGARIN KALBİ 4. BÖLÜM FRAGMANI

Tüm personeli istifa etmiş olan Ayla’nın oteli Ayevi’nde birkaç gün hepsi elbirliğiyle çalışacaktır. Ayla’ya yardım etmek için kolları sıvayan Zeynep ve kızlara Rüzgar ve Kemal de yardımcı olur. Kutay’ın Zeynep ve Rüzgar’a verdiği rahatsızlıklar devam edince, Rüzgar ona karşı sert davranmak zorunda kalır.Rüzgar’ın yaptıkları Zeynep dahil herkes tarafından eleştirilince, bu sefer de Rüzgar zor bir karar vermek zorunda kalır. Rüzgarın Kalbi Cumartesi 20.00 'de FOX'ta!

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ GENEL HİKAYE

Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’te gerçekleştirildi.