Gündem Rüzgarın Kalbi 6. bölümünde neler olacak? - İzle

Rüzgarın Kalbi 6. bölümünde neler olacak? - İzle

26.09.2016 - 08:52 | Son Güncellenme:

Rüzgarın Kalbi dizisi yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Rüzgarın Kalbi 6. bölüm fragmanı yayına girdi. Heyecan, aşk ve gerilim dolu sahneleriyle tüm izleyiciyi ekrana kilitleyen Rüzgarın Kalbi 6. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Rüzgarın Kalbi 6. bölümünde neler olacak - İzle

Fox Tv'nin romantik dizisi her bölümde izleyici kitlesini genişletmeyi başarıyor. Yayınlanan son bölümünde yine olaylar izleyiciyi etkilemeyi başardı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

RÜZGARIN KALBİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cumartesi akşamları ekrana gelen Rüzgarın Kalbi dizisi'nin yapımcılığını Filmevi Yapım üstleniyor. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil gibi isimlerin yer aldığı Rüzgarın Kalbi 6. yeni bölüm Fox Tv ekranlarında...

RÜZGARIN KALBİ 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Özür dilemek için kulübeye giden Zeynep Rüzgar’ı bulamaz ve peşine düşer. Zeynep Rüzgar’ı yakalayabilecek mi, yakalasa özrünü kabul ettirebilecek mi bilemeden yollara düşer. Zeynep’in kendini affettirme çabaları kendi kabuğuna çekilip yaşamaya çalışan Rüzgar tarafından kolay kabullenilmez. Kutay kendini Zeynep’e affettirmek için bir açık yakalamak umuduyla Rüzgar’ın geçmişini araştırır.

Haberin Devamı

Kutay’dan ümidi kesen Erdem ise, Muammer’i ikna etmek için başka yollar deneyecektir. Kemal Foça’da bir düzen kurmak için Ayla’dan yardım ister. Gerçekleri söylemeye karar veren Rüzgar kendini zorlu bir sürecin içinde bulur. Zeynep’e kendisinin kim olduğunu söylemeye çalışan Rüzgar’ı ve her şeyden habersiz Zeynep’i kader bir araya getirmek için oyunlar oynar. Kaderin oyunu Rüzgar, Zeynep ve Kutay için çok büyük bir de sürpriz hazırlamıştır. Rüzgarın Kalbi Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

RÜZGARIN KALBİ GENEL HİKAYE

Filmevi Yapım şirketi tarafından yapımcılığını Erol Demir’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu “Rüzgarın Kalbi” dizisi genç kadrosu ve aşkı yaşayan herkesin içini titretecek özgün hikayesi ile çok yakında ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Hikayenin senaryosu ile dalgalar taze bir rüzgarla kıyılara vurup, aşka yeniden hayat vermeye hazırlanıyor.

Her şeye sahip, başarılı genç bir adamın hayatında bir anda güneş hiç doğmamak üzere batarsa… Ya sonra? Rüzgar’ın Kalbi “Bittiği yerde başlayan bir aşk hikayesi…”

FOX’ un iddialı projelerinden biri olan dizinin çekimlerinin bir bölümü Bosna Hersek’ te gerçekleştirildi.Dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Başrollerini Burak Serdar Şanal ve Deniz Baysal’ın paylaştığı dizide, Cezmi Baskın, Ahmet Saraçoğlu, Başak Daşman, Batuhan Begimgil, Funda Şirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tunçalp, Müge Akyamaç, Mehmetcan Mincinozlu, Seçil Buket Akıncı, Özlem Mahmutoğlu, Zeynep Elçin, Erdi Bolat, Doğu Alpan, Mert Asker gibi birçok ünlü oyuncu rol alıyor.

Haberin Devamı

YÖNETMEN: Filiz Gülmez Pakman

SENARİST: Özge Efendioğlu

YAPIMCI: Erol Demir

GENEL KOORDİNATÖR: Dilek Yorulmaz

YAPIM: Filmevi Yapım

MÜZİK: Uğur Akyürek, Ufuk Türk, Çağlar Haznedaroğlu

Yazarlar