Ankara Saadet Partili Gençler Cemevini Ziyaret Etti

Saadet Partili Gençler Cemevini Ziyaret Etti

30.09.2017 - 14:05 | Son Güncellenme:

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Sekreteri Gülcü: "Bu ziyaretlerimizin amacı, toplumda süregelen ayrıştırmalara karşı toprağı ve tarihi beraber yoğrulmuş kardeşlerin arasındaki nifak tohumlarını ortadan kaldırmaktır"

Saadet Partili Gençler Cemevini Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Dikmen Cemevi'ne ziyarette bulundu.

Haberin Devamı

Saadet Partisi Basın Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Sekreteri Nuri Gülcü, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Gülcü, ziyaretlerin devam edeceğini belirterek, "Bu ziyaretlerimizin amacı, toplumda süregelen ayrıştırmalara karşı toprağı ve tarihi beraber yoğrulmuş kardeşlerin arasındaki nifak tohumlarını ortadan kaldırmaktır." ifadesini kullandı.

Ziyaretin sonunda Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Karaduman, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Dikmen Cemevi yetkililerine, "Yezid ile su içmektense Hüseyin ile ölmek güzeldir" yazılı tablo hediye etti.