The Others Sabah kapı kırdılar, akşam yediler içtiler

Sabah kapı kırdılar, akşam yediler içtiler

10.11.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

'Sabah bakanlığın kapısını kırdılar akşam yediler içtiler'

Sabah kapı kırdılar, akşam yediler içtiler

Sabah kapı kırdılar, akşam yediler içtiler

Haberin Devamı

Dün başlayan ve bugün de devam eden Hayvancıların eylemiyle ilgili Sosyal Medya’dan paylaşılan bir fotoğraf tepkilere neden oldu. Maliye Bakanlığı’nın dün kapılarının kırılması, bugün de Tarım Bakanlığı’na yumurta atılmasının ardından Sosyal Medya kullanıcıları, dün akşam paylaşılan bir fotoğrafa tepki göstermeye başladılar.

Sabah kapı kırdılar, akşam yediler içtiler

Çiftçiler Birliği Genel Sekreteri’nin Sosyal Medya hesabından paylaşılan bir fotoğrafta Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile Çiftçiler Birliği’nden bir heyetin meyhane masasında eğlencede oldukları gösterildi. Paylaşımın altında “sayın bakanımla çiftçinin hayvancının sıkıntılarını bir daha tartışıp çözüme ulaşmaya çalışıyoruz” yazılsa da, sabahında kapısının kırıldığı Bakan ile aynı masada fotoğraf çekip bunu sosyal medyadan duyurmak, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Haberin Devamı

Sosyal Medya kullanıcılarının paylaşımlarından bazıları şöyle:

“Halk da perişan yollarda, evine gidebilmek için… Hiçbir şey olmaz bizden”

“Bizi trafikte perişan etsinler kendileri yiyip içsinler…”

“Ne yani bilmezdik şu meyhane masalarından memleket yönetirler”

“Tamam da Serdar Denktaş'ın ne kabahati var? Muhataplarını ikna etmeye çalışıyor belli ki, ertesi sabah tekrar Lefkoşa'yı felç etme kararı çıkmamıştır o masadan. Bu sabah olanlar işgüzarlıktan ibarettir demek ki. Eylem yapma hakkında da ayrıca saygı duyuyor ve destekliyorum, ama bu yöntem olmamış, hiç olmamış. Kamuoyu desteği yoksa bir eylemin arkasında sonu hüsran olur eylemciler açısından.”

KAYNAK: KIBRIS GAZETESİ