Gündem Sabrina Gonzales Pasterski kimdir?

Sabrina Gonzales Pasterski kimdir?

30.08.2017 - 10:16 | Son Güncellenme:

Yeni Einstein olarak adlandırılan Sabrina Gonzales Pasterski fizik alanında yaptığı çalışmalar ile dünyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. 14 yaşında kendi uçağını yapan Sabrina Gonzales Pasterski yaptığı tek motorlu uçağını Michigan Gölü üzerinde uçurmuştu. Peki Sabrina Gonzales Pasterski kimdir?

Sabrina Gonzales Pasterski kimdir

Habertürk'te yer alan habere göre Harvard Üniversitesi tarafından yaptığı çalışmalardan ötürü yeni Einstein olarak adlandırılan Sabrina Gonzales Pasterski daha 14 yaşında kendi uçağını yapıp uçurmayı başardı.

Haberin Devamı

Sabrina Gonzales Pasterski kimdir

SOSYAL MEDYA KULLANMIYOR

Yaşıtlarından farklı olduğunu anlatan Pasterski, hiç erkek arkadaşı olmadığını, sigara ve alkol kullanmadığını, sosyal medyaya girmediğini söylüyor. Zamanını kuantum çekim döngüsünü, kara delikleri, uzay zamanını ve yerçekiminin zaman ile uzayı nasıl etkilediğini araştırarak geçiren Pasterski, çok sayıda makalesini ve projesini PhysicsGirl.com sitesinde paylaşıyor. Genç fizikçi, şu an Harvard’da çalışmalarına müdahalede bulunulmaksızın, ‘tam akademik özgürlük’ altında doktora yapıyor.

Sabrina Gonzales Pasterski kimdir