Editörün Seçtikleri Saç boyamak hiç bu kadar kalori yakmamıştı

Saç boyamak hiç bu kadar kalori yakmamıştı

03.08.2011 - 10:03 | Son Güncellenme:

Kadınlara renkli dünyaların kapılarını açan Schwarzkopf&Henkel’in saç boyası markası Palette, şimdi de onları forma sokuyor.

Saç boyamak hiç bu kadar kalori yakmamıştı

15 Temmuz’da başlayıp yılsonuna kadar devam edecek kampanya ile bir adet Palette Deluxe kutusuyla, kadınların spor ve yaşam merkezi B-fit’e gidenler 1 haftalık ücretsiz deneme üyeliği kazanıyor.

Haberin Devamı

Palette, kadınların hayatına güzellikler katmaya devam ediyor. Saç boyasının lider ismi Palette ve Türkiye’nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi B-fit, kalori yaktıran yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında sadece bir adet Palette Deluxe kutusu ile B-fit’lere giden kadınlar bir hafta boyunca ücretsiz spor yapma fırsatı yakalıyor.

Kampanyaya katılanlar, Türkiye’nin 45 şehrinde bulunan 172 B-fit şubesinden istediğine gidebilecek. 15 Temmuz’da başlayan kampanya, 31 Aralık 2011 tarihine son bulacak. Bir haftalık ücretsiz deneme üyeliğinin başlangıcında, B-fit uzmanları, katılımcılara kişiye özel egzersiz programları hazırlayacak. Ay içerisinde sadece bir Palette Deluxe ürün kutusu ile 1 haftalık deneme üyeliği alınabildiği kampanya kapsamında, diğer ürün alımlarıyla ay içinde deneme üyelikleri birleştirilemiyor ancak diğer aylarda kullanılabiliyor. Kampanya ile kadınlar, hem sağlıklı yaşama adım atacak hem de spor yaparak güzelliklerine güzellik katacak.

Yazarlar