Diyet Soğuk hava dalgası ile yaza sıkı bir vücut ile girin

Soğuk hava dalgası ile yaza sıkı bir vücut ile girin

15.05.2015 - 12:38 | Son Güncellenme:

Hızlı yağ eritirken vücudu da sıkılaştıran ve hızlı sonuç veren soğuk radyofrekans yöntemi, karın, basen ve gıdı bölgesinde de etkin sonuç veriyor

Soğuk hava dalgası ile yaza sıkı bir vücut ile girin

Infrared ışınları ile soğuk radyofrekans teknolojisinin bir arada kullanıldığı yeni yöntem, ağrısız, acısız zayıflama sağladığı gibi hızlı yüz onarımında, geniş gözenekler ve cilt lekelerinde de etkili.

Haberin Devamı

Geliştirilmiş soğuk radyofrekans ve infrared teknolojisinin bir arada kullanılmasından oluşan teknik, yüz gençleştirme ve bölgesel hızlı yağ eritmede yepyeni bir alternatif sunuyor.

Aynı cihazın farklı başlıklarla kullanılması sayesinde yüz gençleştirme, bölgesel zayıflama, sıkılaştırma uygulamalarının tümünün gerçekleştirilebildiği Soğuk Radyofrekans Yöntemi, tedavide acıya sebebiyet vermeden daha derin katmanlara inilebilmesini sağlayarak güçlü etki sağlıyor. Uygulama sonrası ağrı ve morarma problemleri de yaşanmıyor.

Hızlı yağ eritme ve yüz gençleştirmede çok başarılı sonuçlar vaad eden yöntemi hastalarına uygulayan Dr. Yasemin Hızarcı, soğuk radyofrekans yönteminin hastayı kısa sürede sonuca ulaştırdığını belirtti. Dr. Hızarcı, “Soğuk Raryofrekans işleviyle (-5°C / -25°C) seanslar ağrısız, acısız gerçekleştiriliyor.

Hızlı vücut şekillendirme yapılabiliyor ve ilk seanstan itibaren gözle görülür kalıcı sonuçlar elde ediliyor. Ayrıca bu yöntem, zayıflama ile birlkte sıkılaşma da sağlıyor’’ şeklinde konuştu. Hızarcı, vücut uygulamalarının haftada 2 kez ve 10 seans olarak gerçekleştirildiğini belirtti.

Haberin Devamı

Karın ve basenin yanı sıra sırt, kol gibi zor bölgelerde dahi uygulanıyor

Soğuk radyofrekans yönteminin, selülit ve bölgesel zayıflamada kullanılan diğer tedavi cihazlarından (kavitasyon vb.) uygulama alanının daha geniş olması ve sonuçlarının daha hızlı ortaya çıkmasıyla ayrıldığını belirten Hızarcı, soğuk radyofrekansın karın, basen gibi bölgelerin yanı sıra gıdı, sutyen çizgisi, sırt, kol ve bacakların iç kısmı gibi zor bölgelerde de çok etkili bir yöntem olduğunu söyledi.

Geniş gözeneklere ve gıdıya kökten çare

Yöntem, aynı zamanda yüz bölgesinde de kullanılıyor. Bu bölgede yüz gençleştirme, sıkılaştırma, kırışıklık azaltma, cilt gençleştirmede kullanıldığı gibi, cilde elastikiyet kazandırma, toparlama, geniş gözeneklerin tedavisi, gıdı yok etme gibi sorunlara da kökten çare oluyor.

Anestezik hiçbir uygulamaya ihtiyaç duyulmaksızın uygulanan yöntemin güçlü soğutma tekniği nedeniyle acısız olduğunu belirten Yasemin Hızarcı, “Uygulama sonrası yüzde sosyal hayata engel olacak bir durum oluşturmaz. 15–20 dakika süren yöntem, cildin durumuna göre haftada 1 veya 15 günde 1 tekrarlanabilir. 5–6 seans, etkili yüz gençleşme ve sıkılaştırmada yeterlidir” diye konuştu.

Yazarlar