Galatasaray Galatasaray taraftarı sırtından bıçaklandı!

Galatasaray taraftarı sırtından bıçaklandı!

25.02.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Roma Olimpiyat Stadı'nın yakınlarında çıkan olayda bir Türk taraftarın sırtından bıçaklandığı ortaya çıktı. 23 yaşındaki taraftarın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Galatasaray taraftarı sırtından bıçaklandı

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşamki Lazio-Galatasaray maçı öncesinde şok gelişme yaşandı.

Roma Olimpiyat Stadı'nın yakınlarında yaşanan olayda ise bir Türk taraftarın bıçaklandığı ortaya çıktı. Corriere della Sera'da yer alan habere göre; İstanbul'dan geldiği belirtilen ve 23 yaşında olan taraftarın kente ayak basmasından kısa bir süre sonra olayın gerçekleştiği, sırtından bıçaklanan taraftarın derhal Gemelli hastanesine kaldırıldığı iletildi. Galatasaraylı taraftarın hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Taraftara uyuşturucu gözaltısı

Bu arada İtalya'nın başkentinde Lazio-Galatasaray maçı öncesinde olaylar çıktı. Çizme basınında yer alan haberlere göre, iki taraftar grubu arasında dün gece olaylar yaşandı. Ponte Milvio bölgesinde yaşanan gerginlikte iki taraftarın gözaltına alındığı ve üzerlerinden uyuşturucu çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

1600 civarında Türk taraftarın geldiği belirtilen kentte yaşanan olayda, iki taraftarın üzerlerinden çok miktarda uyuşturucu çıktığı bildirildi. Bu taraftarlara hem spor müsabakaları güvenliği ihlal hem de uyuşturucu madde bulundurmaktan inceleme başlatıldığı belirtili.

İtalyan polisinin dünden beri kentte büyük güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Dün gece polisin yaptığı kontrollerde 200'den fazla kişinin durdurularak kontrol edildiği belirtildi. Kimlik kontrolleri yapılan taraftarların ardından bırakıldığı ifade edildi.