Saç Bakımı Saça özel yenilikçi tedavi: PRP PLUS

Saça özel yenilikçi tedavi: PRP PLUS

27.06.2013 - 13:53 | Son Güncellenme:

Dr. Melike Külahçı’dan kadın ve erkek saçına özel yenilikçi tedavi: PRP PLUS

Saça özel yenilikçi tedavi: PRP PLUS

Transmed Klinik Medikal Direktörü Dr.Melike Külahçı tarafından geliştirilen yenilikçi tedavi PRP PLUS sistemi ile saçlarınız hiç olmadığı kadar canlı, sağlıklı ve gür olacak. Kadın ve erkek için ayrı geliştirilen yeni formül, saçlı deride damarlanmayı artırarak kan dolaşımını hızlandırıyor. Vitamin ve mineral eklemeleri ile saçı besleyen tedavi, klasik PRP işleminden çok daha etkin ve kalıcı sonuç verirken, iki seans halinde uygulananan yöntemin etkisi üç ile altı ay arasında sürüyor.

Erkekler için özel olarak geliştirilen PRP PLUS erkek tipi saç dökülmesine neden olduğu düşünülen 5-Alfa Redüktaz enzimini baskılayıcı katkı maddesi, damarlanmayı artıran ve kan dolaşımını hızlandıran serumlarla zenginleştirildi. Kadınlar için geliştirilen PRP PLUS’ta ise saç sağlığı için vitamin ve minerallar kürü ve damarlanmayı arttırıcı serumlar yer alıyor.
PRP PLUS sisteminde hastanın kendi kanı özel bir kite yerleştiriliyor ve özel santrifuj işleminden geçiriliyor ve trombositçe zengin bir plazma elde ediliyor. Elde edilen plazma özel serumlarla destekleniyor.

Transmed Klinik Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı, yeni yöntemin klasik PRP tedavisine göre daha uzun süre etkili olduğunu belirterek, “Saçın ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri barındıran PRP PLUS ile saç kökleri daha iyi beslenerek incelen saç telleri kalınlaşıyor, daha canlı ve sağlıklı saçlara kavuşuluyor.” diyor.

PRP PLUS sistemi, saç naklinden üç hafta önce uygulandığında verici alanın güçlenmesini, nakil yapılacak bölgenin ise ekime daha elverişli hale gelmesini sağlıyor. Uygulama saç naklinden sonra yapıldığında ise yeni saçlar, en etkili şekilde beslenerek daha gür ve canlı sonuçlar alınıyor.

Yazarlar