Yılbaşı Saçları canlandıran püf noktaları

Saçları canlandıran püf noktaları

29.12.2014 - 11:03 | Son Güncellenme:

Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek. Yılbaşı öncesinde yeni yıla yenilenmiş, ışıldayan saçlarla girmek istemez misin?

Saçları canlandıran püf noktaları

Yeni yılın gelmesine çok az zaman kaldı. Hepimiz bu yılın bize getireceği fırsatlar ve güzellikler için çok heyecanlıyız. Senin de bir ‘’bu yıl yapmak istediğim şeyler ‘’ listen vardır mutlaka. Peki, bu listenin içerisinde kendine iyi bakmak diye bir madde de var mı? Cevabın hayırsa mutlaka eklemelisin. Çünkü yenilenebilmenin yolu kendine iyi bakmaktan geçer. Yani bizce, bakım şart!

Yeni yıl demek yeni başlangıçlar demek. Yılbaşı öncesinde yeni yıla yenilenmiş, ışıldayan saçlarla girmek istemez misin?

İşte saçlarına canlılık kazandıracak birkaç öneri:

-Kırık saç uçları saçlarının cansız görünmesine neden olur bu nedenle ilk önce kırıklardan kurtularak işe başlamalısın. Elseve Komple Onarı 5 serisi ile 2015 yılında saç problemlerinizden tek seferde kurtulun! Elseve Komple Onarıcı 5”; yıpranmış, sert, mat, güçsüz ve uçları kırık saçlardaki 5 soruna tek çözüm sunarak kökten uca yeniden yapılanma sağlıyor.

-Saç fırçanı çok uzun süredir kullanıyorsan temizlesen de işlevini kaybetmiş olacağından saçlarının elektriklenmesine neden olur. Bu yüzden yeni bir fırça almanda fayda var.

-Saçının yağlı, kuru ya da normal tipte olduğunu, hangi saç kremini kullanacağını haftada bir kez besleyici bir maske kullanman gerektiğini bilmen gerekir. Saçın hangi renkte veya uzunlukta olsun pürüzsüz ve istediğin şekli alan bir saçın olsun istiyorsan kullandığın saç kremi en önemli faktörlerden olacaktır.

-Saçının ıslak hali en savunmasız olduğu halidir ve bu nedenle çok çabuk kırılabilir. Saçlarını taramadan önce nemlendirici ve onarıcı bakım spreyi kullanırsan bu durumu önlemiş olursun. Taramak için de ayrık dişli kauçuk ya da ahşap tarak kullanabilirsin.

Yazarlar