Aydın SADIK ATAY, SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

SADIK ATAY, SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

26.05.2015 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

SADIK ATAY, SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Sadık Atay gün içinde Aydın 1. Sanayi Sitesi esnaflarını, Atay, gece ise Söke’ye bağlı Bağarası ve Koçarlı’ya bağlı Bıyıklı ve Yeniköy mahallelerini ziyaret ederek miting düzenledi.
Konuşmasında AK Parti’nin istikrarın devamını getirecek tek parti olduğunu belirten Atay, 7 Haziran seçimlerine dikkat çekti. Seçimin çok önemli bir seçim olduğunu belirten Atay, "7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin kanatlanıp uçmasını isteyeceğiz yoksa geriye doğru bir adım atmasını mı? İstikrarın devamını mı isteyeceğiz yoksa istikrarın devam etmemesini mi? O yüzden çok iyi düşünüp kararımızı ona göre vereceğiz. Biz insanları yalan vaatlerle kandırmıyoruz" dedi.
Su faturaları üzerinden CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yüklenen Atay, "Türkiye’nin en pahalı suyunu vatandaşlara satacaksın, sıvı ve katı atık tesisi yapmadan parasını vatandaşlardan alacaksın, itiraz eden vatandaşları konuşturmayacaksın sonra da çıkıp suyu ucuza satıyoruz diyeceksin. Alınan sıvı ve katı paraları bir tek bu tesislerin yapımında kullanılabilir. Ama ortada tesis yok. Daha öz kaynak sularımızı en pahalı şeklide satacaksın, sonra da meydana çıkıp mazotu 1,5 TL yapacağım diyerek yalan vaatlerle vatandaşları kandıracaksın. Halkımız sizin yalan vaatlerinize kanmaz. Allahın izniyle 7 Haziran günü AK Parti yine tek başına iktidar olacak ve Türkiye’yi uçuracak” diye konuştu.