Cadde Şafak Sezer'in sinir krizi anları kamerada!

Şafak Sezer'in sinir krizi anları kamerada!

30.04.2016 - 16:37 | Son Güncellenme:

Şafak Sezer'in bir hastane lobisinde sinir krizi geçirip hastanede olay çıkarması gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in bir hastane lobisinde sinir krizi geçirdiği anlar amatör kamera tarafından kaydedildi.İşte Şafak Sezer'in o anları..

Şafak Sezerin sinir krizi anları kamerada

Şafak Sezer'in, geçtiğimiz günlerde sinir krizi geçirdiği ve Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in hastane koridorlarını da bir birine kattığı iddia edilmişti. Bu iddiaları doğrulayan amatör kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bir bankın üzerine çıkarak "O hastana sahibi niye inmiyor? Hadi" şeklinde bağıran Sezer'in, çevrede bulunanlara bağırarak, hastane sahibinin yanına gelmesini istediği görülüyor.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR

DENİZ AKKAYA: DURUMU İYİ

Manken Deniz Akkaya, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Şafak Sezer ile görüştüğünü ve oyuncunun çok iyi olduğunu söylemişti.

TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına katılan Akkaya, çığlıkları ve küfürleriyle kaldırıldığı hastaneyi birbirine kattığı ileri sürülen Sezer'in son durumuna ilişkin, "Kendisine dün mesaj attım. Şafak akşam üstüne doğru mesajla cevap verdi. Çok iyi olduğunu söyledi. Yeni bir film projesinden bahsetti. Hatta 'Kızını da al bize gel, çocuklarımızın tanışmasını istiyorum. İşime gücüme bakıyorum' dedi" ifadelerini kullanmıştı.