Teknoloji Safir Ekranlı iPhone 6 İçin Düğmeye Basıldı!

Safir Ekranlı iPhone 6 İçin Düğmeye Basıldı!

19.08.2014 - 13:55 | Son Güncellenme:

Apple’ın üst seviye safir ekranlı akıllı telefon modeli iPhone 6 için seri üretime başlandığına dair raporlar yayımlandı! İşte detaylar…

Safir Ekranlı iPhone 6 İçin Düğmeye Basıldı

Akıllı telefon pazarının popüler üretici markalarından Apple’ın, yeni nesil akıllı telefon modeli iPhone 6’sı için yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Dün sizlerle de paylaştığımız haberimizde iPhone 6’nın bataryasının kaç mAh’e sahip olduğundan bahsetmiştik.

Haberin Devamı

Bugün ise The Guardian’ın yapmış olduğu habere göre, safir ekranlı iPhone 6’nın seri üretimi için son hazırlıkların da tamamlandığı ve bu ayın sonunda üretime başlanacağı biliniyor. Dünyanın en dayanıklı camı olarak tanımlanan Sapphire Glass’ın kullanıldığı iPhone 6’da, 16 GB modeli kaldırılarak yerine 128 GB depolama alanının getirileceği sızıntıları da hızla yayılıyor.

KGI Securities Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre ise, safir ekran yalnızca 5.5 inç ekran boyutuna ve 64 GB depolama alanına sahip modelde kullanılacak. Tabi bu ortaya atılmış yalnızca bir iddia. Bakalım Apple’dan bu üretim tarihi için bir doğrulama gelecek mi?