Editörün Seçtikleri Safir mavisinin dönüştürücü gücü cildinizde

Safir mavisinin dönüştürücü gücü cildinizde

19.01.2015 - 14:50 | Son Güncellenme:

Dermakozmetiğin öncü markalarından NeoStrata; hissettiğimiz kadar genç görünmemizin önündeki irili ufaklı çitleri ortadan kaldırmak üzere”Line Lift” serisini üretti.

Safir mavisinin dönüştürücü gücü cildinizde

Line Lift, yaşlanmanın tüm belirtileriyle savaşmak için ihtiyacınız olan en güçlü içerikleri; temizleyici, nemlendirici, göz çevresi bakımı, serum, güçlendirici ürünlerde bir araya getiriyor.

Avrupa Kozmetik içerikler kategorisinde 1. lik ödülü alan İsviçre Spatlauber elması kök hücre ekstresi serinin yıldız içeriğini oluşturuyor. Diğer etken maddeler bazıları ise; Aminofil, NeoCitriate, NeoGlukozamin, Maltobionik asit, Retinol ve vitamin E’den 2, vitamin C’den 3 kat güçlü antioksidan olan üzüm çekirdeği özü.

Seride: Exfoliating Wash (temizleyici) / 97,5 TL, Matrix Support spf30 (nemlendirici/gündüz)/ 215 TL, Cellular Restoration (nemlendirici/gece)/ 215 TL, Intensive Eye Theraphy (göz çevresi)/ 197,5 TL, Firming Collagen Booster (sıkılaştırıcı serum/gece)190 TL, Triple Firming Neck Cream (boyun ve dekolte bölgesine özel güçlendirici)/ 225 TL, Line Lift Step 1 (derin kırışıklık bakımı için dolgunlaştırma) / 175 TL, Line Lift Step 2 (derin kırışıklıklar için dolgunluğu mühürleme ve yoğun nemlendirme)/ 175 TL olmak üzere 8 ürün bulunuyor.

Yazarlar