Karabük SAFRANBOLU BELEDİYESİ FİLOYA BİR ARAÇ DAHA KATTI

SAFRANBOLU BELEDİYESİ FİLOYA BİR ARAÇ DAHA KATTI

06.07.2015 - 18:17 | Son Güncellenme:

.

SAFRANBOLU BELEDİYESİ FİLOYA BİR ARAÇ DAHA KATTI

Safranbolu Belediyesi her geçen gün genişlettiği hizmet araçları filosuna yeni bir çöp toplama kamyonunu katarak Safranbolululara daha iyi hizmet vermek için çalışıyor.
Safranbolu Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere Çöp Toplama kamyonu belediyenin hizmetine alındı.
6 yılda çok sayıda sıfır kilometre aracı Safranbolu’nun hizmetine aldıklarını belirten Belediye Başkanı Necdet Aksoy araç filolarını güçlendirmeye devam ettiklerini son olarak geçtiğimiz günlerde alınan greyderden sonra bir de çöp kamyonunu araç filosuna eklediklerini söyledi.
Göreve geldiği günden beri hizmet aracı sayısını 80’in üzerine çıkarttıklarını ifade eden Başkan Aksoy, “Safranbolu her geçen gün daha fazla tanınan, gelişen bir kent. Bu nedenle ilçemize hizmet verme konusunda belediyenin yükü her gün biraz daha artırıyor. Belediye olarak yalnızca turizm, tanıtım ya da rutin hizmetlerle değil, hizmet araçları ile mevsimine ve yapılacak hizmete göre hazır durumda olunması gerekir. İlk günden bu güne önceliğimiz insan odaklı belediyecilik idi. Bu anlayış ile gece gündüz demeden Safranbolu’da hizmet bayrağını hep bir adım daha yukarıya çekmek için çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın dua ve destekleri ile de inşallah çok daha büyük projeleri ve hizmetleri Safranbolu’muza sunacağız inşallah. Yeri araçlarımız Safranbolu’muz hayırlı uğurlu olsun“ dedi.