Sağlık ve Nefes V (Moral Nasıl Düzeltilir?)

İki kez Nobel ödülü kazanan Dr. Otto Warburg bir hücrenin sahip olduğu oksijeninin yüzde altmışından yoksun bırakıldığında, kanserli hücreye dönüştüğünü keşfetmiştir.. Dr. Otto Warburg, O2’nin dokulardaki bu artışı kendi hücrelerimizin ve bedenlerimizin sağlığını geliştirirken, bakterilerin ve kanser hücrelerinin yok edilmesine yardımcı olduğunu ifade etmektedir.

Sevgili nefes hocam Dr. Judith Kravitz, nefesi keşfetmeden önceki hayatında, gırtlak kanseri olduğunu öğrendiğinde altı ay boyunca sürekli nefes alıp vermiş, beslenmesine dikkat etmiş. Altı ayın sonunda ne olmuş dersiniz? Boğazındaki nodüller kendiliğinden yok olmuş. Sonrasını ise çoğunuz biliyor, transformal nefesi bizlerle paylaşmaya başlamış.

Haberin Devamı

Nefesin mucizevî etkisini deneyimleyen bazı uzmanlar ise şunları söylüyor;

Nathaniel Altman. (Oxygen Healing Therapies isimli kitabı)

Oksijen yetersizliği hücrenin kanser olmasında çok önemli bir rol oynamaktadır.”

Dr. Harry Goldblatt, Journal Of Experimental Medicine

Kanserin sadece tek bir ana sebebi vardır. O da anaerobik ( oksijen yetersizliği ) hücre aktivitesinin normal oksijen aktiviteli hücrelerin yerini almasıdır.

Kanser üzerine araştırmaları sebebiyle Nobel ödülü alan Dr. Otto Warburg, “ Kanser vücutta oksijen seviyesinin çok düşük olduğu bir durumdur öyle ki hücreler fizyolojik kontrolün ötesinde dejenere olmuştur. Benzer olarak, alerjinin gerçek sebebi vücuttaki oksidasyon sürecinin düşük seviyelerde gerçekleşmesidir bu da vücuda giren yabancı maddelere karşı kişinin hassaslaşmasına sebep olmaktadır. Sadece oksidasyon mekanizmasının orijinal düzeye gelmesi ile hassasiyet giderilebilir.”

Sonuç olarak, kanser rahatsızlığınız olduğunda tabii ki hemen doktorunuza başvurun, tamamlayıcı olarak ise nefesi başlayın. Hiç olmadı, moraliniz yerine gelir, kendinizi iyi hissedersiniz. İyi bir moralin elinden her şey gelir.

Her Daim Sevgi ve Işıkla

Sibel Kavunoğlu

www.nefestr.com