Güzellik Sağlıkta Dönüşüm Digital Health Summit 2014’te!

Sağlıkta Dönüşüm Digital Health Summit 2014’te!

09.09.2014 - 16:17 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en yenilikçi mobil operatörü Avea’nın ana sponsorluğunda 17-18 Eylül tarihleri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Digital Health Summit 2014’ün ana teması “Dönüşüm” olacak.

Sağlıkta Dönüşüm Digital Health Summit 2014’te

Globalleşen dünyada, kişiye özel uygulamalara yönelik çalışmalar dijitale yön veriyor. Yaşadığımız dönüşümün hızı, mobil teknolojilerin de ivmelendirmesiyle neredeyse her şeyi zaman ve mekan bağımsız hale getirmiş durumda. Artık standart olmayan ve kişiye özel hizmet söz konusu. Kurumlar için iş yapma şekillerinin evrimleşmesinde mobilitenin etkileri çok daha somut görülebiliyor.

Haberin Devamı

İstanbul Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşecek olan zirvede Avea Kurumsal İş Çözümleri Kıdemli Müdürü Murat Erim Avea’nın bu dönüşümde farklılaşan ürün ve çözümleriyle hızlı mobil dönüşüme eşlik eden kurumsal deneyimlerini aktaracak. Zirvede ayrıca Bilgi Üniversitesi MBA ve e-MBA Öğretim Üyesi Levent Erden ve Prof. Dr. Bengi Semerci’den dijital mecralarda kesintisiz ve interaktif iletişimin hayatımızda yarattığı dönüşüm ile ilgili deneyimleri dinleyeceğiz. Janssen Türkiye, Satış ve Paydaş İlişkileri Direktörü Levent Aslan ise kurumları içerisindeki dönüşüm sürecini ve başarılı uygulamalarını katılımcılarla paylaşacak.

Toplantıda dünyanın en ileri gelen IT Gurularından Shahid SHAH “Dijital Sağlıkta Büyük İş Fırsatları” başlıklı konuşmasında profesyonel hayatımıza yön verirken dijital mecraları nasıl kullanmamız gerektiğine ait en etkili örnekleri aktaracak.

Haberin Devamı

Her yıl farklı bir kronik hastalığa odaklanan ‘Digital Health Summit 2014’te katılımcılar diyabet hastalığı ile ilgili dijital platformlar ve mobil uygulamaları, hasta ve hekim deneyimlerini izleme şansına sahip olacak.

Sağlık sektörüne vizyon kazandıracak yenilikçi dijital sağlık çözümleri başta olmak üzere birçok farklı konunun ele alınacağı zirvede, ilaç sektörünün uluslararası alandaki başarılı projeleri ve dijital mecralarda hukuksal sınırlar konuları da diğer dikkat çekici başlıklar arasında yer alıyor.

Zirvede Sağlıkta Mobil Dönüşüm ve Gelecek Planlarıbaşlıklı konuşmasıyla Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Mobil Sağlık Pilot Projesi’ni anlatmak üzere konuşmacı olarak ağırlanacak. Ayrıca etkinlik Pozitif TV’den canlı yayınlanacak.

Yazarlar