Gündem Şahan Gökbakar Sevgilisi Selin Ortaçlı'ya Servet !

Şahan Gökbakar Sevgilisi Selin Ortaçlı'ya Servet !

06.09.2014 - 08:16 | Son Güncellenme:

Şahan Gökbakar, aşkı S?l?n için servetini feda etti. Şahan Gökbakar Aşkına Servet Döküyor Şahan Gökbakar, aşkı Selin Ortaçlı’yla ‘Lady Katerina’ isimli yatta sefa yapıyor! Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Şahan Gökbakar Sevgilisi Selin Ortaçlıya Servet

Şahan Gökbakar, aşkı Selin Ortaçlı'yla haftalığı 160 bin euro olan 'Lady Katerina' isimli yatta sefa yapıyor! Selin Ortaçlı ve Şahan Gökbakar, önceki gün THY'nin sabah 09.45 saatindeki uçağıyla Bodrum'a geldi. Uçağa binmeden tartıştığı sevgilisinin pembe bavulunu yere fırlatan komedyen; uçuş sırasında Selin Ortaç'la arasındaki problemi çözdü. Bodrum Havalimanı'nı sevgilisinden yarım saat önce terk eden Şahan Gökbakar, taksiyle Yalıkavak'ın yolunu tuttu. Selin Ortaçlı ise yarım saat sonra yine taksiyle aşkının yanına gitti.

Haberin Devamı

42 METRE BOYUNDA

Güzel oyuncu, Şahan'ın arkadaşlarıyla birlikte içerisinde olduğu 'Lady Katerina' isimli süper lüks bir yata bindi. Ünlü çift, hemen denize açılarak Bodrum'dan Marmaris'e doğru ilerledi. Şahan Gökbakar ve sevgilisi Selin Ortaçlı'nın tatil yaptığı 'Lady Katerina'nın haftalık kirası; 160 bin euro yani yaklaşık 480 bin lira. 42 metre uzunluğundaki yatta; 6 kamara ve 10 mürettabat bulunuyor. Güvertesinde jakuzi bulunan yatta helikopter pisti bile var!

SÜPER LÜKS YATTAN MESAJ: KIYMET BİLİN

Selin Ortaçlı, uzun süredir aşk yaşadığı Şahan Gökbakar'la süper lüks yatta tatil yaptığı sırada twitter'da şu mesajı yazdı: "Hayatın kendisini tatil gibi yaşamak ve her fırsatı değerlendirmek lazım biraz bazen. Hele bir de sevdikleriniz yanınızdaysa bunun kıymetini bilin ve şükredin."

Şahan Gökbakar kimdir

Türk komedyen ve tiyatro oyuncusu.

Şahan Gökbakar 22 Ekim 1980'de İzmir'de dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortöğrenim ve lise eğitimini ODTÜ Koleji'nde gördü. ODTÜ Koleji'nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Şahan Gökbakar 8. yaş günün kutladığı gün bir tafik kazasında babasını kaybetmiştir. Mezuniyetinden sonra çeşitli işler deneyen Gökbakar bir süre sonra "Zıbın" isminde bir program hazırladı ve bu program 2003'ü 2004'e bağlayan yılbaşı gecesi TV 8'de yayınlandı.Zıbın programında çoğu reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir.

Trt kanalında haftasonu yayınlanan "7. Gün" programında beş hafta sunuculuk yaptı. Ardından Zoka isimli gizli kamera programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi. Tv8 kanalında "Dikkat Şahan Çıkabilir" adlı bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. 22.02.2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. 13 Şubat 2009'de Recep İvedik 2, 12 Subat 2010 ie Recep İvedik 3'ü çekmiştir.