Gündem Şahane Damat 4. bölüm fragmanında duygusal anlar!

Şahane Damat 4. bölüm fragmanında duygusal anlar!

15.07.2016 - 17:19 | Son Güncellenme:

Şahane Damat son bölümde sürpriz sahneleri ile ekrana kilitledi. Star Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile takip edilen dizisi Şahane Damat yeni bölüm için heyecan dorukta. Şahane Damat dizisi ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

Şahane Damat 4. bölüm fragmanında duygusal anlar

Eğlencenin bir an olsun eksik olmadığı dizi Şahane Damat , Star Tv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Büyük bir merak ile beklenen Şahane Damat 4.yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor. Şahane Damat 4.yeni bölüm fragmanında duygusal anlar yaşanıyor. İşte tüm merak edilenleri ile Şahane Damat 4.bölüm fragman detayları...

ŞAHANE DAMAT 4.BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet ve Melike, İlknur tehlikesini yine şahane bir bahaneyle atlatırlar. Ancak, Mehmet'in İlknur için hissettiği suçluluk duygusuyla başetmek için bahaneden fazlasına ihtiyacı vardır. Çünkü, kanadı kırık bir güvercinin neden olduğu romantik gece, Mehmet'i tahmin ettiğinden çok daha fazla sarsmıştır. Vicdan azabının acısını Melike'den çıkartan Mehmet, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Acıtma sırası Melike'dedir ve Melike aşkına rağmen bu sefer dilini hiç esirgemeyecektir. Hayati, yazdığı burçlarla Diva'yı kontrol etmeyi sürdürsün diye Melike'ye müthiş bir teklif yapar. Bu teklif, Melike'nin hem habercilik hayallerini gerçekleştirmesini hem de klinikte Mehmet'le birlikte olmasını sağlayacaktır. Ama aynı teklif, Melike'nin Engin'in de dikkatini çekmesine yol açar. Tüm reçetelerini muhtemel bir Melike-Mehmet aşkının başlamasına adayan aşk doktoru Tahsin ise, bir tek Cennet denen mikroba yazacak reçete bulamamaktadır. Bu almancı gülü, dedesinden kalma caanım eşyaların canına okumakta ve Tahsin'i delirtmektedir.

Haberin Devamı

Alemlerin en damatçı kaynanası Kazibe ise, bir yandan Mehmet'in ailesiyle birlikte kızını adabıyla istemesi için tuttururken bir yandan da oğlu Tufan'ı köydeki evin hisselerini satın alması için Afyon'a yollar. Ancak herkesin kaderini değiştirecek olan sürpriz, Tufan'ı otogarda beklemektedir.

ANIL İLTER KİMDİR?

Anıl İlter (d. 3 Nisan 1981, İzmit), Türk oyuncu ve sunucu.

Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel futbol oynamıştır. İlerleyen yıllarda sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir.

İlter, önceleri reklam filminde oynamıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Ece dizisi için MedYapım tarafından ilk profesyonel oyunculuk teklifi gelmiştir. 2010 yılında Sedat karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine dahil olmuştur 2012 yılına kadar bu rolü üstlenmiştir. Kahireli Palas, Kavak Yelleri, Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde rol almıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Kızıl Elma dizisinde rol almıştır ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynamıştır.

Haberin Devamı

2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman filmlerinde rol almıştır

Alabora, Ekmek Arası, FotoModo, Fazla Mesai, Cevap Sende gibi televizyon programlarının yanında birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu sıralar kendi yapım firması olan Absürt Yapım'da yapımcılık yapmaktadır.

2009 yılında İpek İlter ile evlenmiştir bu evlilikten Nil adında bir kızı vardır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.