Gündem Şahane Damat 4. bölüm fragmanlarında romantik anlar!

Şahane Damat 4. bölüm fragmanlarında romantik anlar!

24.07.2016 - 23:45 | Son Güncellenme:

Şahane Damat reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. 4. bölüm fragmanı yayınlanan Şahane Damat izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Peki Şahane Damat 4. yeni bölümde dizisinde neler olacak? İşte son yayınlanan 4. bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde...

Şahane Damat 4. bölüm fragmanlarında romantik anlar

Şahane Damat ekrana gelen ilk bölümleri ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Şahane Damat 4. bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen yeni dizi Şahane Damat hakkında merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Şahane Damat dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Sinegraf yapım'ın üstlendiği başrollerinde Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru, Erhan Yazıcıoğlu, Mesut Yılmaz, Hande Kaptan gibi isimlerin yer aldığı Şahane Damat 5. bölüm fragmanı ile 26 Temmuz Salı saat 20:00'da Star Tv ekranında...

ŞAHANE DAMAT 4. BÖLÜM ÖZETİ

Mehmet ve Melike’nin banyoda yaşadıkları yakınlaşma sonrası kendilerini kaptırdıkları romantizm duygusu, Albay’ın Diva’nın olduğu eve yaptığı baskın sonucunda yarım kalmıştır. Bizim iki çılgının Diva’yı saklayabilmek adına, Albay’a çevirdikleri son numara ise Şeytan’ın bile aklına gelmeyecek cinstendir.
Ertesi sabah hem Albay hem de Kazibe tehlikesini savuşturmuş olmanın rahatlığıyla hareket eden Melike ise hiç ummadığı bir yerden darbe alır.

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT 4. BÖLÜM FRAGMANI

Mehmet önceki gece banyoda olanlardan belli ki rahatsızdır ve Melike’ye hiç olmadığı kadar da “arkadaşça” davranma çabasındadır. Ayrıca, Mehmet başta kendisi olmak üzere Melike’ye de sürekli hatırlatmaktadır; ikisinin oynadıkları sadece bir oyundur ve ayrıca o nişanlıdır!

Mehmet her ne kadar kendini Melike’den uzak tutmaya çalışsa da özellikle Engin’in her fırsatta Melike’ye yazıyor olmasına katlanamamaktadır. Melike tabii ki Engin’e karşılık vermemektedir, fakat bu Mehmet’in delirmesine engel teşkil etmez. Türlü türlü oyunlarda Engin’i, Melike’den uzak tutmaya çalışan Mehmet, sonunda kendini fazla açık eder. Engin de durumdan şüphelenir ve düşündüklerini İlknur ile paylaşır.

ŞAHANE DAMAT 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İlknur’un artık yapacağı tek bir şey vardır; Mehmet ve Melike’yi kendi gözleri önünde tartmak. Bu sebeple Tahsin-Melike-İlknur ve Mehmet olarak dörtlü çıkacakları bir akşam yemeği tertip eder. Ancak, o yemekte yaşananlar İlknur’un kendi kazdığı kuyuya düşmesine sebep olacaktır!

Yayın Günü: 26 Temmuz Salı
Yayın Saati: 20.00

ŞAHANE DAMAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet ve Melike, İlknur tehlikesini yine şahane bir bahaneyle atlatırlar. Ancak, Mehmet'in İlknur için hissettiği suçluluk duygusuyla başetmek için bahaneden fazlasına ihtiyacı vardır. Çünkü, kanadı kırık bir güvercinin neden olduğu romantik gece, Mehmet'i tahmin ettiğinden çok daha fazla sarsmıştır.
Vicdan azabının acısını Melike'den çıkartan Mehmet, hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşır.

Haberin Devamı

Acıtma sırası Melike'dedir ve Melike aşkına rağmen bu sefer dilini hiç esirgemeyecektir.
Hayati, yazdığı burçlarla Diva'yı kontrol etmeyi sürdürsün diye Melike'ye müthiş bir teklif yapar. Bu teklif, Melike'nin hem habercilik hayallerini gerçekleştirmesini hem de klinikte Mehmet'le birlikte olmasını sağlayacaktır. Ama aynı teklif, Melike'nin Engin'in de dikkatini çekmesine yol açar.

Tüm reçetelerini muhtemel bir Melike-Mehmet aşkının başlamasına adayan aşk doktoru Tahsin ise, bir tek Cennet denen mikroba yazacak reçete bulamamaktadır. Bu almancı gülü, dedesinden kalma caanım eşyaların canına okumakta ve Tahsin'i delirtmektedir.
Alemlerin en damatçı kaynanası Kazibe ise, bir yandan Mehmet'in ailesiyle birlikte kızını adabıyla istemesi için tuttururken bir yandan da oğlu Tufan'ı köydeki evin hisselerini satın alması için Afyon'a yollar. Ancak herkesin kaderini değiştirecek olan sürpriz, Tufan'ı otogarda beklemektedir.

Haberin Devamı

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Burcu Özberk (d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Şahane Damat 4. bölüm fragmanlarında romantik anlar

Rol aldığı bazı oyunlar

Marquis de Sade Quills : Doug Wright - Tatbikat Sahnesi
Woyzeck Masalı : Georg Büchner - Tatbikat Sahnesi
Küçük Burjuvalar : Maksim Gorki
Ayyar Hamza : Direktör Ali Bey
Macbeth Abla
Kuş Bakışı Kabare
Kırmızı Başlıklı Kız
Yol Arkadaşlar