Gündem Şahane Damat neşeli kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Şahane Damat neşeli kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

10.06.2016 - 09:21 | Son Güncellenme:

Şahane Damat dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı. Sempatik dizi Şahane Damat'ın zengin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? işte merak edilen detaylar ve Şahane Damat tanıtım fragmanı haberimizde...

Şahane Damat neşeli kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Star Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan Şahane Damat izleyiciyi ekranlara kilitleyeceğe benziyor. Çiçeği burnunda dizinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler rol alıyor. Şahane Damat ile ilgili merak edilenler haberimizin detayında...

Haberin Devamı

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat”, Yakında star'da!

ŞAHANE DAMAT TANITIM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BURCU ÖZBERK KİMDİR?

Şahane Damat neşeli kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor

(d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Haberin Devamı

ALİ ERSAN DURU KİMDİR?

Şahane Damat neşeli kadrosu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Ali Ersan Duru, (d. 19 Eylül 1984) Ankara doğumlu Türk oyuncudur.

Oyunculuğa on sekiz yaşındayken karar verdi. Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun oldu. Aynı dönem içinde amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. 2008'de Diyalog Sanat'ta ilk oyunculuk eğitimini aldı.

Ardından Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları'na katıldı. Üç yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Aynı dönem içerisinde kamera oyunculuğu workshopları da aldı.