Gündem Şahane Damat tanıtım fragmanı yayınlandı

Şahane Damat tanıtım fragmanı yayınlandı

07.06.2016 - 11:08 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının yaz dizisi olarak Şahane Damat çok yakında başlıyor. Ünlü yapımcı Osman Sınav, “Şahane Damat” ile seyirciyi yine ekrana kilitlemeye hazırlanıyor! Heyecanla beklenen Şahane Damat tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte diziyle ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde..

Şahane Damat tanıtım fragmanı yayınlandı

Şahane Damat yaz sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Başarılı isimlerle bir bir anlaşan Şahane Damat oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor. İşte Şahane Damat dizisinin detayları...

Haberin Devamı

ŞAHANE DAMAT TANITIM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmenliğini usta yönetmen Raşit Çelikezer’in üstlendiği dizinin oldukça kalabalık ve iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerini genç ve yetenekli oyuncular Burcu Özberk ve Ali Ersan Duru’nun paylaştığı dizide, tecrübeli sanatçılar Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu da yer alıyor. Hande Kaptan, Mesut Yılmaz, Murat Carim, Selin Uçer, Binnur Şerbetçioğlu, Köksal Engür, Leyla Göksun ve Selim Gürata’ da oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden.

Sürprizlerle dolu, eğlenceli bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Şahane Damat”, Yakında Star'da!

Burcu Özberk kimdir?

Şahane Damat tanıtım fragmanı yayınlandı

(d. 12 Aralık 1989, Eskişehir ), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızları dizisinde ki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.