Gündem Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında?

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında?

22.11.2018 - 10:27 | Son Güncellenme:

Şahin Kendirci kimdir? Yetenek Sizsiniz yarışması ile ekranda boy gösteren Şahin Kendirci, başarılı performansıyla izleyiciyi şaşırtmıştı. Ardından O Ses Çocuklar yarışmasına katılan Şahin Kendirci, Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı sinema filminde Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandırdı. İşte Şahin Kendirci hakkında merak edilenler...

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında

Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında? Küçük yaşta büyük başarılara imza atan Şahin Kendirci son zamanlarda gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, '2.Sayfa' programına konuk oldu. 'Mustafa Uslu'dan tek kuruş almadım' açıklamasında bulunan Muhterem Nur, merak edilen konuya canlı yayında açıklık getirdi. Programa ayrıca filmde Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci de konuk oldu ve filmden 30 bin TL kazandığını açıkladı.

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Kendirci 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de 'O Ses Çocuklar' yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir.

Haberin Devamı

Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

Şahin Kendirci kimdir, kaç yaşında

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.