Gündem Şahin Tepesi son bölümde sır ortaya çıkıyor! 5. bölüm fragmanı ise...

Şahin Tepesi son bölümde sır ortaya çıkıyor! 5. bölüm fragmanı ise...

15.12.2018 - 07:59 | Son Güncellenme:

Şahin Tepesi 4. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin son bölümünde Tuna beklemediği anda büyük bir sürprizle karşı karşıya kalıyor. Sır ortaya çıkıyor. Melek ve Demir gerçeği öğrenecek mi? Şahin Tepesi 5. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Şahin Tepesi son bölümde sır ortaya çıkıyor 5. bölüm fragmanı ise...

ATV'nin heyecanla takip edilen yeni dizisi Şahin Tepesi dün akşam yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Tuna'nın gizlediklerinin ortaya çıkması an meselesi.

Haberin Devamı

Şahin Tepesi 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm 21 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek.

ŞAHİN TEPESİ 4. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tuna, büyük sırrının Mete'nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Mete ise beklenmedik bir olayla köşkten uzaklaşmak zorunda kalır. Bu durum Tuna'ya zaman kazandırırken Mete'yi durdurmak için harekete geçmesini sağlayacaktır. Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda'nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir. Melek'in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek'in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek'i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna'ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna'yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.