Gündem Şahsiyet'in yeni bölümü ne zaman geliyor?

Şahsiyet'in yeni bölümü ne zaman geliyor?

23.05.2018 - 17:12 | Son Güncellenme:

Son dönemin en popüler dizilerinden biri olan Şahsiyet, ünlü yazar Hakan Günday tarafından kaleme alınan Türk yapımı gerilim ve suç dizisidir. Üçer bölümlük yayınlarla seyircisiyle buluşan ünlü dizinin son bölümleri, kısa süre içerisinde seyirci ile buluşacak.

Şahsiyetin yeni bölümü ne zaman geliyor

Üç bölümlük kısımlar halinde yayınlanıyor

Haberin Devamı

Puhu TV tarafından yayınlanan ve kısa süre içerisinde oldukça geniş bir hayran kitlesi elde etmeye başlayan Şahsiyet dizisi, seyirci ile buluşan son bölümünde yaşanan gelişmeler nedeniyle herkesi merakta bıraktı. Başrollerini Haluk Bilginer ile Cansu Dere'nin paylaştığı dizinin son bölümü, 11 Mayıs Cuma günü seyircisi ile buluştu. İlk üç bölümünü 17 Mart 2018 Cumartesi günü, ikinci üç bölümünü ise 13 Nisan 2018 Cuma günü seyirci ile buluşturan dizinin son üç bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

On ikinci bölümü ile final yapacak

Kanalın diğer popüler dizilerinden biri olan Dip ile benzer şekilde son derece farklı bir yayın takvimine sahip olan Şahsiyet; İbrahim Selim, Şebnem Bozoklu, Metin Aydülger, Müjde Ar ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden ünlü isimleri de oyuncu kadrosunda barındırıyor. Yönetmenliği Onur Saylak tarafından üstlenilen bir Ay Yapım projesi olan dizinin, yayımlanacak üçlü seri olan 10, 11 ve 12. bölümleri ile birlikte final yapacağı biliniyor.

Haberin Devamı

Haziran ayında seyirci ile buluşacak

Dizinin yayımlanan üçlü kısımlarının tarihlerine bakıldığında her üçlü kısım arasında yaklaşık dörder haftalık zaman dilimleri bulunuyor. Buradan çıkarılan sonuç neticesinde haziran ayında seyirci ile buluşması beklenen Şahsiyet'in son bölümleri olan 10, 11 ve 12. bölümlerinin 8 ya da 15 Haziran tarihinde yayımlanması öngörülüyor. Haziran ayının başında ya da ortasında Puhu TV üzerinden izlenebilecek olan dizinin seyirci kitlesi, her geçen bölümde daha da karmaşık hale gelen olay örgüsünün nasıl çözüleceğini büyük bir merakla bekliyor.