İstanbul Sahte İçkiden Hayatını Kaybeden Dövmeci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sahte İçkiden Hayatını Kaybeden Dövmeci Son Yolculuğuna Uğurlandı

10.03.2017 - 15:44 | Son Güncellenme:

.

Sahte İçkiden Hayatını Kaybeden Dövmeci Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kadıköy’de sahte içkiden zehirlenerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden dövmeci Güray Tan Mısır’ın cenazesi, Karacaahmet Sultan Cemevi’nde yapılan törenin ardından toprağa verilmek üzere Antalya’ya gönderildi.
Kadıköy’de dövmecilik yapan Güray Tan Mısır (45), geçtiğimiz Pazar günü aniden rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Mısır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Güray Tan Mısır’ın cenazesi, Karacaahmet Sultan Cemevi’ne getirildi. Cenaze törenine Mısır’ın annesi Zehra Mısır başta olmak üzere yakınları, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Anne Zehra Mısır taziyeleri kabul ederken, yakınları ve arkadaşlarının ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Tabuta sarılarak ağlayan Güray Tan Mısır’ın kuzeni Umut Küçükokur, “Bu işi el altından yapan kişi, Kadıköy’de bilinen biri. Kendisi mi üretiyor, dışarıdan mı alıyor belli değil, onu da bilmiyoruz yani. Başka insanların hayatı da tehlikede olabilir. Güray, dünyanın en tatlı insanlarından bir tanesiydi. İnsanlar bu içkiyi içiyor. Sistemsel bir problemde var aslında burada. En büyük sitemlerimizden birisi aslında bu. Siz yüzde 50 kar marjıyla bir ürün satarsanız, bu içki de olur, yakıt da olur, sigara da olur, yüzde 50 kar marjıyla bunu satmaya kalkarsanız insanlar bunu başka yerden almaya yöneliyorlar. Bunu engelleyemezsiniz. Bir şeyin fiyatını arttırarak insanları bundan vazgeçiremezsiniz. Yasaklayarak vazgeçiremezsiniz. İnsanların buna sağlıklı ve kolay bir şekilde ulaşabilir olması lazım. Bu haklarına saygı duymalısınız. İnsanlar sizin dediklerinizi yapmak, sizin istediğiniz gibi yaşamak zorunda değil. Bugün Güray Tan Mısır’ın aramızdan ayrılmasının sebebi bu. Bir sürü insan alıyor bunu. Bunu yapamıyorsanız, niye bundan vergi alıyorsunuz. Bu sıkıntı sistemsel bir sıkıntı” dedi.
Mısır’ın cenazesi, burada yapılan dua ve alınan helalliğin ardından vasiyeti üzerine toprağa verilmek üzere çok sevdiği Antalya Olimpos’a gönderildi.