Gündem Sahte milyoner bin pişman

Sahte milyoner bin pişman

04.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılbaşı çekilişinde 50 milyonluk büyük ikramiyeyi kazandığını iddia eden Güryeli, gelen telefonlardan çalışamadığını, hatta ünlü modellerin bile kendisine mesaj attığını söyledi

Sahte milyoner bin pişman

Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı biletlerden 2’sinin satıldığı Aydın’da ikramiyenin kendilerine çıktığı şakasını yapanlar pişman oldu.
Aydın’da patronu Nasır Alkış adına 50 bilet alan Osman Serbest, aldığı biletlerin ikramiyenin isabet ettiği 2692160 numaralı biletle aynı seride olduğunu ve biletlerin verildiği Kadir Güryeli’nin ortadan kaybolduğunu iddia etti. Alkış’ın yeğeni olan Kadir Güryeli de yakınlarına mesaj atarak “Büyük ikramiye bana çıktı” dedi.

‘Ben bile inandım’
Art arda gelen telefonlardan bunalan Güryeli, “Telefonlarım susmayınca ben de telefonumu kapattım. Benden haber alamayınca da herkes bana çıktığına inanmış. Oysa ben inşaatta çalışmaya devam ediyordum. ” dedi.
Yaptığı şakaya kendisinin bile inandığını söyleyen Osman Serbest ise, “Bazı ünlü mankenlerden bile mesaj geldi ancak ben hiçbirine cevap vermedim ve sildim. İşin bu boyuta ulaşacağını düşünmedik” dedi. Serbest yaptıkları şaka için özür diledi.
Biletleri aldıran işadamı Nasır Alkış da yaşananlara inanamadığını belirterek “Biz işimizde gücümüzdeyiz. Ortada bilet falan yok, olanlara da zaten amorti bile isabet etmedi” dedi.