Sakarya Sakarya'da Bayram Hazırlıkları

Sakarya'da Bayram Hazırlıkları

22.06.2017 - 18:45 | Son Güncellenme:

.

Sakaryada Bayram Hazırlıkları

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince nöbetçi birimleriyle hizmette olacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan düzenlemeler ve ek seferler ile mezarlık ziyaretlerinde vatandaşlar ücretsiz seyahat edebilecek.

Vatandaşlar, her bayram olduğu gibi bu bayramda Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilecek.

Arife günü ve bayram süresince Büyükşehir Belediyesi önünden saat 08.00 ve 17.00 arası Emirdağ ve Emir Sultan mezarlıklarına saat başı otobüs seferleri düzenlenecek.

Arife günü yarım gün ve bayramın 3 günü boyunca parkomatlar ücretsiz olacak.

Mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için bayram namazının ardından 30 cami önünden belediye otobüsü kaldırılacak.

Büyükşehir Belediyesi nöbetçi birimleri bayram süresince vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için hizmette olacak.

Haberin Devamı

Sakaryalılar, cenaze hizmetleri için Alo Cenaze 188 numaralı telefonu, içme suyu ve kanalizasyon ile ilgili sorunları için Alo Su Arıza 185 ve SASKİ santralinin 888 200 0 numaralı telefonunu bayram boyunca arayabilecekler.

Büyükşehir Haber Merkezi, 277 54 54 numaralı telefon üzerinden hizmet sunacak.

Ulaşım Dairesi, dilek ve istekleri bayram süresince Hareket Amirliği'nin 277 54 23 numaralı telefonu üzerinden cevaplayacak.

Yangın ihbarları için Büyükşehir İtfaiyesi’ne Alo 110 numaralı telefon üzerinden ulaşılabilecek.