Sakarya Sakarya'da Ramazan Bayramı

Sakarya'da Ramazan Bayramı

25.06.2017 - 16:33 | Son Güncellenme:

.

Sakaryada Ramazan Bayramı

SAKARYA (AA) - Karasu ve Sapanca ilçelerinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Haberin Devamı

Karasu Kent Park'ta düzenlenen bayramlaşma programına, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersöz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Kaymakam Gürçam, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Bayramların kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günler olduğunu belirten Gürçam, "Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyor, sağlık afiyet içerisinde, çoluk çocuğunuzla birlikte nice bayramlar diliyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise, Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

- Sapanca'da bayramlaşma programı düzenlendi

Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediyesi, bayramlaşma programı düzenledi.

Sapanca Belediyesi'nde düzenlenen programda Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, bayramlaşmak için gelen misafirlerini kapıda karşılarken küçük misafirlerine ise bayram harçlığı verdi.

Belediye'deki programa, Sapanca Kaymakamı Ali Ada, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Ülger, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, Türkiye Çanakkale ve İstiklal Savaşları Şehit ve Gazi Yakınları Derneği ile Sapanca Muharip Gaziler Derneği temsilcileri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.