Sakarya Sakarya'da "Uluslararası Farkındalık Festivali"

Sakarya'da "Uluslararası Farkındalık Festivali"

26.05.2018 - 13:53 | Son Güncellenme:

.

Sakaryada Uluslararası Farkındalık Festivali

SAKARYA (AA) - Sakarya'da "Değişim Zamanı" başlığıyla düzenlenen "Uluslararası Farkındalık Festivali" başladı.

Haberin Devamı

Sapanca ilçesinde Dünya Değişim Akademisi tarafından bir otelde düzenlenen ve çeşitli farkındalık çalışmalarının yapıldığı organizasyona, yurt içi ve dışından çok sayıda ziyaretçi katılıyor.

Kendini değiştirmek ve geliştirmek arayışında olanlara, dünyada uygulanan kadim, güçlü ve özel çalışmaların sunulduğu festivalde, nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, konsantrasyon ve derin gevşeme uygulamaları yapılıyor.

Uzmanların anlatımıyla korku, öfke ve kıskançlık kontrolü, başarı sanatı, kendini ifade etme sanatı, ilişki sanatı gibi pek çok konuya değinilen programda, merak edilen konular pratik ve teorik sunumlarla aktarılıyor. Stres yönetimi, etkili özel pratik çalışmalar gibi konularda da söyleşilerin sunulduğu etkinlikte, oruç tutarken açlık ve susuzluk hissini azaltan, sindirimi düzenleyen "Değişim Teknikleri" de veriliyor.

Haberin Devamı

Yurt dışından da katılımcılarının da olduğu ve tüm vatandaşların da davet edildiği festivalde, pratik, teorik uygulamalar aynı zamanda İngilizce, İspanyolca ve Fransızca'ya çevrilecek.

Festival, yarın sona erecek.