Sakarya Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya'dan Kısa Kısa

16.01.2018 - 10:47 | Son Güncellenme:

.

Sakaryadan Kısa Kısa

SAKARYA (AA) - Hendek Belediyesinin Yeşilyurt Mahallesi'nde yaptıracağı Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin temel kazısına başlandı.

Haberin Devamı

Hendek Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, merkeze yeni bağlanan mahallelere de ihtiyaçlar doğrultunda hizmetler kazandırmaya devam edildiği bildirildi.

Bir süre önce ihalesi yapılan Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin temel kazısına başlandığı aktarılan açıklamada, "3 bin metre kare kapalı alandan oluşacak merkezde pazar yeri, 12 dükkan, 2 sağlık ocağı, market, spor salonu, 255 kişilik tribün ve lavaboları yer alıyor. Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin iş bitirme süresi 270 gün olarak belirlendi." ifadelerine yer verildi.

- Masa tenisi turnuvası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler 1. ve 2 .Küme Masa Tenisi İl Birinciliği turnuvası sona erdi.

Haberin Devamı

Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalar yoğun mücadeleye sahne oldu.

Müsabaka sonuçları ise şöyle sonuçlandı:

Genç erkekler 1. kümede Serdivan Anadolu Lisesi birinci, Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi ikinci, Tes-İş Anadolu Lisesi üçüncü, Cevat Aynan Fen Lisesi ise dördüncü oldu.

Genç erkekler 2. kümede Şehit Erol Olçok Anodolu Lisesi birinci, Şehit Muhammet Fatih Safitürk Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu.

Genç kızlar 1. küme Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 1. , Geyve Elvanbey Andolu Lisesi 2, Özel Anka Lisesi 3., Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. olurken, 2. küme müsabakaları sonrasında ise Vali Mustafa Büyük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 1, Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi 2, Arifiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 3., Yunus Çiloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4. oldu.

Müsabakalar sonrasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.