Sakarya Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya'dan Kısa Kısa

22.02.2018 - 09:19 | Son Güncellenme:

.

Sakaryadan Kısa Kısa

SAKARYA (AA) - Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Söğütlü ilçesinde fabrika ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Söğütlü Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, il ve ilçe daire amirleri ve 3. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ile OSB'de baskı teknolojileri alanında faaliyet gösteren ambalaj fabrikasını gezdi.

Fabrikada incelemeler yapan Balkanlıoğlu, ekonomiye katkıları için yetkililere teşekkür belgesi verdi.

Öte yandan Vali Balkanlıoğlu, Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesinde düzenlenen "Ortadoğu ve Türkiye'nin Geleceği" konulu panele de katıldı.

- Yılmazer, esnafı ziyaret etti

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, esnaf ziyaretinde bulundu.

Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Yılmazer, yaptığı açıklamada, fırsat buldukça mesaiye esnaf ziyareti yaparak başladıklarını belirterek, "Bunu her hafta rutin olarak gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Esnafımızın ve halkımızın derdini, taleplerini dinledik. Hep birlikte daha güçlü ve yaşanılabilir bir ilçe olmak için bütün kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Yılmazer, her çalışmanın halkın yaşamını kolaylaştırmak için yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Sapanca halkına layık olma gayreti içindeyiz. Teknik hizmetlerin haricinde, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Sapancamız'ı hak ettiği noktaya taşımak amacı içinde hizmet vermekteyiz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz aksamadan devam edecektir."

Cadde esnafından Levent Şirin de yenilenen caddelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.