Manisa SAKARYASPOR MAÇINA DESTEK ÇAĞRISI

SAKARYASPOR MAÇINA DESTEK ÇAĞRISI

02.10.2015 - 10:32 | Son Güncellenme:

.

SAKARYASPOR MAÇINA DESTEK ÇAĞRISI

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Cumartesi günü Sakaryaspor’u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da gözler bu zorlu maça çevrildi. Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacakları güçlü rakiplerini yenmek istediklerini belirten Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, taraftarları takımlarına destek olmaya çağırdı.
Geçtiğimiz hafta Zara deplasmanından aldığı üç puanla grupta zirve yarışına ortak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü saat 15.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Zorlu maç öncesinde hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Sakaryaspor’u grubun iddialı takımı olarak değerlendiren Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu, zorlu mücadeleden taraftarlarını da desteğiyle galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve Sakaryaspor’u yenecek güçte olduklarını ifade eden Kıcıroğlu, “Bodrumspor ve Zara maçlarında elde ettiğimiz galibiyetlerle bir seri yakaladık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Sakaryaspor maçından alacağımız üç puan bizi zirveye daha da yaklaştıracak. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” dedi.
MAÇ BİLETİ 1 TL
Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada maç bilet fiyatlarının 1 TL olarak belirlendiğini dile getiren Kıcıroğlu, “Taraftarlarımız 19 Mayıs Stadyumu’nun kapalı tribününde yerlerini alabilir. Konuk ekip taraftarları için de Gediz Kale Arkası tribünü ayrıldı. Ben centilmence bir mücadele olması temennisinde bulunuyorum. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle Sakaryaspor’u Manisa’dan eli boş göndereceğiz” şeklinde konuştu.