Zonguldak SALİH DEMİR’DEN KARADENİZ MUHTARLAR FEDERASYONUNA ZİYARET

SALİH DEMİR’DEN KARADENİZ MUHTARLAR FEDERASYONUNA ZİYARET

05.03.2015 - 18:38 | Son Güncellenme:

.

SALİH DEMİR’DEN KARADENİZ MUHTARLAR FEDERASYONUNA ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı Salih Demir, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaret etti.
Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, “Zonguldak’ı bilen insansınız. Sizler tanıdığımız bildiğimiz arkadaşımızsınız. Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı var. İnşallah sıralamaya girersiniz. Sizin nezdinizde bütün aday adaylarına başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.
İlk ziyareti Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ile başlattıklarını ifade eden Salih Demir, “İlk sizleri ziyaret edelim dedik. Özellikle bizim hangi camiadan geldiğimizi, nasıl çalıştığımızı biliyorsunuz. Zonguldak’ın hem sanayici, hem ticaret erbabı olarak, hem de yöneticilik tecrübemle her türlü problemlerini biliyorum. Muhtarlar kadar bilmesem de her tarafın sıkıntısını çeken sizlersiniz. Onun için ziyaretlere sizden başlamak istedik. Ben hangi etkinliği yaparsam yapayım önce muhtarlarla bir araya gelirim. Zonguldak’a neler yaptığımı en çok siz biliyorsunuz. Sıralama konusunda sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Ankara’da elimden geleni yapacağımı bilmenizi istiyorum” diye konuştu.