Manisa Salihli'de 230 Belediye İşçisi Sertifika Aldı

Salihli'de 230 Belediye İşçisi Sertifika Aldı

21.06.2017 - 17:57 | Son Güncellenme:

.

Salihlide 230 Belediye İşçisi Sertifika Aldı

MANİSA (AA) - Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimlerini tamamlayan işçiler sertifikalarını aldı.

Haberin Devamı

Salihli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personele yönelik düzenlenen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi başarıyla tamamlayan 230 işçiye sertifikaları, Salihli Belediyesi Meclisi Salonu’nda törenle verildi.

Belediye Başkanı Zeki Kayda, törende yaptığı konuşmada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenen meslek gruplarında yer alan işçilere yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlediklerini ifade etti.

Eğitim kapsamında "tehlikeli", "çok tehlikeli" ve "atık toplama işlemi" gibi faaliyetlerde bulunan işçilerin yazılı ve teorik sınavlara tabi tutulduklarını dile getiren Kayda, şunları kaydetti:

"Belediyedeki 230 işçimiz, eğitimlerini başarı ile tamamlayıp sertifika almaya hak kazandı. Çalışma esnasında iş güvenliği çok önemli. Her şeyin başı emniyet. Canımızın güvenliğinden daha önemli bir şey yok. Sizleri evde bekleyen çocuklarınız, eşleriniz var. Bizlerde bu düşünce ile sizlere gereken eğitimleri veriyoruz. Bundan sonra iş ortamlarında bu bilinçle daha güvenli çalışacaksınız."