Manisa SALİHLİ’DE ÖZEL MEZUNİYET

SALİHLİ’DE ÖZEL MEZUNİYET

29.05.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

.

SALİHLİ’DE ÖZEL MEZUNİYET

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi tarafından okul gecesi ve mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreni, belge dağıtımı ve keplerin havaya atılması ile son buldu.
Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Merkez Müdürü Mehmet Sait Batıhan, “Bizim çocuklarımız özel çocuklar, bugün burada yapacakları gösterileri bu özelliğini ortaya koyacaklar. Öğrencilerimizin neler yapabildiğini görmek aileler kadar biz eğitimcileri de çok sevindirmekte ve umutlandırmaktadır” dedi.
İstiklal Marşı ve İzmir Marşı’nın işaret dili ile okunduğu programda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler, salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı.
Kaymakam Ertan Peynircioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ile siyasi parti temsilcileri ve davetlilerin katıldığı programda veliler adına konuşmayı Osman Aksoy yaparken, mezun olan öğrencilerin mezuniyet belgelerini ise Kaymakam Peynircioğlu verdi. Program öğrencilerin keplerini havaya atmaları ile son buldu.