Manisa Salihli'de Süper Derbi Heyecanı

Salihli'de Süper Derbi Heyecanı

27.01.2018 - 11:26 | Son Güncellenme:

.

Salihlide Süper Derbi Heyecanı

Salihli Belediyespor ve Poyrazdamları, kozlarını yarın Ramiz Turan Stadı’nda süper amatör derbisinde paylaşacak.
Manisa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden ve yoluna emin adımlarla sürdüren lider Salihli Belediyespor, ligin 14’üncü haftasında yarın Poyrazdamlarıspor’u Salihli derbisinde konuk edecek. Ramiz Turan Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

“Salihli’ye yakışan bir maç olacak”
Tüm taraftarları Pazar günü oynanacak olan maça davet eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Adem Başaran, “Lige renk katan iki takım pazar günü sahada centilmence mücadele edip, taraftarlarımıza iyi bir maç izlettirmek istiyoruz. Kısacası Ramiz Turan Stadı’ndaki karşılaşma, Salihli’ye yakışan bir maç olacak” dedi. Salihli’nin profesyonel lige aç olan bir ilçe olduğunu ifade eden Başaran, “Pazar Günü Ramiz Turan stadında oynanacak olan maçta, sonuç ne olursa olsun, kazanan Salihli futbolu olsun” şeklinde konuştu.
Karşılaşma öncesi Teknik Direktör Adem Başaran yönetimindeki Salihli Belediyespor grupta 34 puanla lider durumda bulunurken, Teknik Direktör Atilla Çelik yönetimindeki Poyrazdamları ise 14 puanla 8. sırada yer alıyor.