Cadde Salkım’dan Sayan’a yaylım ateşi

Salkım’dan Sayan’a yaylım ateşi

11.01.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeşim Salkım, TC kimlik numarasını ve adresini göstererek aldırdığı uzaklaşma kararını Instagram’dan paylaşan Seda Sayan’a ateş püskürdü

Salkım’dan Sayan’a yaylım ateşi

Seda Sayan ve Yeşim Salkım arasında sular durulmuyor. Sayan, programında Gülben Ergen’i konuk ettiği için kendisine Instagram’dan, “Kadırgalı mısın madırgalı mısın nesin bilmem, ben de Arnavut kızıyım. Kendin konuşmayıp, yanındaki ucuz magazin figürlerini konuşturmayacaksın. Gönderirim seni geldiğin yere” diyen Salkım’a iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Salkım, Sayan’ın uzaklaştırma kararını Instagram’da TC kimlik numarası ve ev adresini silmeden paylaşması üzerine çılgına döndü.

Haberin Devamı

‘Sen kimsin?’

Hemen videolu cevap veren Salkım, “Açık adresim ve TC kimlik numaramı yayınlıyor. Benim kapıma silahlı birileri dayanırsa ve çocuklarıma birileri zarar verirse sorumlusu sen ve avukatın Altın Mimir. Hakkınızda suç duyurusunda bulunuyorum. O karar bana tebliğ edinene kadar, savcılara söylüyorum bu kişiler beni tehdit ediyorlar. Gerizakalı Seda Sayan” dedi. Sayan ardından Salkım’ın TC kimlik numarası ve ev adresini silerek kararı yeniden paylaşıp, “Yargı tanımayan lümpenler” notunu yazdı. Avukatıyla görüştüğünü söyleyen Salkım, “Kişisel bilgi paylaşmak 2 ile 4 yıldan hapis cezasıyla başlıyor. Sen kimsin adresimi veriyorsun. Yanındaki 3-5 yalakaya mı yoksa zamanında yer altından birileriyle sevgili olduğun adamlara mı güveniyorsun?” dedi.

Haberin Devamı

Seda Sayan’ın Gülben Ergen’i programına çıkarmasıyla başlayan gerginlik mahkemeye taşındı.

Yeşim Salkım, Seda Sayan’a video ile cevap verdi.