Ankara SALONLARA SIĞMAYAN İKİLİ YENİMAHALLE’DE

SALONLARA SIĞMAYAN İKİLİ YENİMAHALLE’DE

05.02.2016 - 13:26 | Son Güncellenme:

.

SALONLARA SIĞMAYAN İKİLİ YENİMAHALLE’DE

Gittikleri her yerde büyük ilgiyle karşılaşan Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Yazar Aşkım Kapışmak, İzmir’de başlayan ’Kalbin Anahtarı-Kavram Sohbetleri’ne Yenimahalle Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ankara’da devam edecek.
Gazeteci, Yazar, Televizyoncu Aynur Tartan ve Davranış Bilimleri Uzmanı, Yazar Aşkım Kapışmak, Yenimahalleliler’i eğitici, eğlendirici, kahkaha dolu bir yolculuğa çıkaracak. Gösteride sevgi ve sadakat kavramları masaya yatırılacak. Aynur Tartan gazeteci kimliği ile kavramları sorarken, Aşkım Kapışmak uzman gözüyle anlatacak. İkili birlikte anlatıp yorumlayacak. Küçük skeçlerle hem güldürüp hem de düşündürecekler.
Gösterileri Türkiye’nin dört bir yanında büyük ilgi gören ikili, bu ilgiden çok mutlu olduklarını, Türkiye’nin her köşesini dolaşıp insanlarla buluşmak, onlara kalplerinin anahtarlarını vermek istediklerini ifade etti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerini dile getiren ikili, “Şimdi anahtarı alma sırası Yenimahalleliler’de” dedi.
Aynur Tartan ve Aşkım Kapışmak’la ‘Kalbin Anahtarı Kavram Sohbetleri’ gösterisi, 9 Şubat Salı günü saat 20.00’de Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek.