Ankara Şampiyon Sporcuların Yüzme Havuzu Talebi

Şampiyon Sporcuların Yüzme Havuzu Talebi

24.09.2017 - 11:38 | Son Güncellenme:

.

Şampiyon Sporcuların Yüzme Havuzu Talebi

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu'nun şampiyon sporcuları, ilçelerine antrenman yapabilmeleri için yüzme havuzu istiyor.

Haberin Devamı

Türkiye çapında dereceler alan ve ilçenin adını katıldıkları her turnuvada kendi olanaklarıyla duyuran bu sporcuların tek isteği var. Onların başarılarında gerekli ve olmazsa olmazı olan kapalı yüzme havuzu.

Şampiyon sporcuların antrenörü Halil Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, sporcuların koşma ve bisiklet dallarında Gelibolu'da antrenman yaptıklarını, yazında yüzme havuzu olarak bazen Hamzakoy ve kayalıklardaki denizi kullandıklarını söyledi.

Havaların soğumaya başladığını ifade eden Tuna, "İdman olanaklarımız kısıtlandı. Kapalı havuzumuz olmadığından, bu idmanımızı 50 kilometre yol giderek Çanakkale'de yapıyoruz. Bu sporcularımız ve yeni yetişenler için Gelibolu'ya bir yüzme havuzu istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Mudanya'da yapılan triatlon yarışmalarında minik bayanlarda birinci olan Özümsu Aktan ise, "Çanakkale'ye 50 kilometre gidiş ve dönüşle birlikte idmandan sonra yorgun oluyoruz. Bazende kötü hava olduğunda gidemiyoruz. Bizimde kendi ilçemizde kapalı havuzumuzun olmasını istiyoruz." diye konuştu.