Trabzon ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR HEKİMOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR HEKİMOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

16.04.2014 - 14:55 | Son Güncellenme:

.

ŞAMPİYON VOLEYBOLCULAR HEKİMOĞLUNU ZİYARET ETTİ

Mersin’de yapılan Voleybol Kadınlar 2. Ligi final maçları sonucunda grubunu lider olarak tamamlayıp, üst lige yükselen Trabzon İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı, İş adamı ve Trabzonspor eski yöneticisi Celil Hekimoğlu'nu ziyaret etti.
Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'ne çıkan Trabzon İdmanocağı Kadın Voleybol takımını, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerini Hekimoğlu Döküm Sanayi İdari binası önünde personeliyle birlikte çiçeklerle alkışlar arasında karşılayan Celil Hekimoğlu, şampiyonluğun alın terini Hekimoğlu'nun alın teriyle karşıladıklarını belirterek, "Bu başarılar büyük düşünen insanlarla, hayal eden ancak hayalci olmayan insanların büyük emekleriyle başarılmıştır. Bcayan Voleybol takımımız bir üst lige çıkarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Voleybol'un Trabzonspor'un çatısı altında 1. ligde oynaması ve desteklenmesi gerekir" dedi.
Trabzon'da amatör branşlarda başarı göstererek, yer aldıkları gruplarda takımları üst liglere taşıyan isimlere teşekkür eden Hekimoğlu, gönlünün elde edilen bu başarılarda Trabzonspor isminin olmasından yana olduğunu belirterek, "Basketbol'da Saner Ayar ve Mehmet Yiğit Alp büyük uğraşlar göstererek Trabzon'da basketbol Beko Basketbol Ligine taşıdılar. Voleybol'da Mehmet Öz, Boks'ta, Hekimoğlu Boks Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu ve bir kaç değerli kulübümüz, elde ettikleri başarılara yenilerini eklemek için büyük bir mücadele gösteriyorlar. Hentbol'da Murat Barçın aynı şekilde gayret sarf ediyor. Futbolun yanı sıra diğer branşlarda Trabzonspor isminin olmasını canı gönülden istiyorum" ifade etti.
İş adamı ve Trabzonspor eski yöneticisi Celil Hekimoğlu, ziyaret dolaysıyla şampiyon voleybolculara birer altın hediye ederek ödüllendirdi.