Ege Şampiyonlardan Başkan Uğur’a ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Uğur’a ziyaret

21.07.2017 - 05:21 | Son Güncellenme:

Kanada’nın Toronto kentinde geçen haziran ayında düzenlenen 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası’nda ikinci olan milli takımımızın Balıkesirli oyuncuları Enes Bulut ve Halil Bağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti.

Şampiyonlardan Başkan Uğur’a ziyaret

‘Başarıdan başarıya koşuyorlar’

Büyükşehir Belediyespor’da oynayan ya da yetişen sporcuların milli takımlarda yer almalarının büyük başarı olduğunu söyleyen Şentürk, “Uğur Toprak Balıkesir’den Beşiktaş’a gitti. Avrupa Şampiyonu olan A Milli Takım’da forma giydi. Enes ile Halil, önce İtalya’da 22 yaş altında Avrupa şampiyonluğu, ardından Kanada’da 23 yaş altında dünya ikinciliği yaşadı” dedi. Şampiyon sporcuları kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde Süper Lig’deyiz. Güreşte hem A takım, hem de yıldız takımla Süper Lig’deyiz. Kadın voleybol takıkımız Süper Lig’i hedefliyor. Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor. Spora desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

'Bucaspor'a hakkım helal olsun’

Haberin Devamı

Bucaspor’da geçen sezon mali açıdan zorlanan yönetime zaman zaman parasal destek verip, deplasman masraflarını karşılayan kaptan Emre Toraman, “Bucaspor’a hakkım helal olsun” dedi. O dönemde, herkesin fedakarlık yaptığını dile getiren 36 yaşındaki krampon, “Zor günlerde elimi taşın altına koymaktan çekinmedim. Ne yazık ki o dönem futbola çok odaklanamadık ve başarı gelmedi” diye konuştu.

‘Tek hedef şampiyonluk’

Sıkıntılı günlerin geride kaldığını ve artık sadece futbol düşündüklerini anlatan deneyimli oyuncu, “Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftara hepimiz beyaz bir sayfa açtık. Tek hedef şampiyon olabilmek. Her şey geçen sezondan farklı olacak” ifadesini kullandı.