Ege Şampiyonluk hayal değil!

Şampiyonluk hayal değil!

19.03.2018 - 00:09 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Altınordu evinde Denizlispor’u son dakika da kaydettiği golle 2-1 yendi. Maçın ardından konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu çok önemli bir eşik atlattıklarının altını çizdi.

Şampiyonluk hayal değil

“Kazanınca her şey keyifli” diyen Eroğlu, 1-0 öne geçtikten sonra fark atabileceklerini belirtti, “Maç 90 dakika bitmeden kazanılmıyor, ikinci yarının başında konsantrasyon bozukluğundan dolayı kalemizde golü gördük. Önemli bir eşik maçını kazandık. 48 puanla 4. sıradayız. Liderle aramızda 5 puan fark var. Aldığımız 3 puan bizi üst tarafta tuttu. Artan bir performansımız var, kalan 6 maçı da kazanmaya talibiz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip, kalan müsabakalarda takım kimliğimizle sahada olmak istiyoruz. Bunu başardığımız sürece şampiyonluk hayal değil” dedi.

Haberin Devamı

Rövanşı aldık

İlk yarıda Denizlispor’a 2-0 kaybettiklerini dile getiren Hüseyin Eroğlu, “İlk yarıda talihsiz şekilde yenildiğimiz Denizlispor’dan rövanşı almış olduk. Denizlispor’a da kalan haftalarda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.