Samsun Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun'dan Kısa Kısa

21.09.2017 - 11:42 | Son Güncellenme:

.

Samsundan Kısa Kısa

SAMSUN (AA) - Havza Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Bayram Dağlı, Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Haberin Devamı

Dağlı, İkiz'i makamında ziyaret ederek, güreşin yaygınlaşması ve güreşçiler için yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İkiz, Dağlı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, gençlerin ve çocukların spora yönlendirilmesinin önem taşıdığını söyledi.

Havza Belediyesi olarak spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirten İkiz, "Sadece güreş alanında değil, tüm spor dallarında başarıyı yakalamak gençlere verilecek destek ile mümkün. Fırsat verildiğinde başarının geldiğinin en büyük örneği, dünya şampiyonu olan Muhammed Furkan kardeşimiz. İnşallah bu topraklardan daha çok şampiyonlar çıkacak." diye konuştu.

Dağlı da bölgeden daha önce İbrahim Karabacak, İsmail Temiz, son dönemlerde ise Mevlana Kulaç, Ramazan Demir, son olarak da Muhammet Furkan Dursun'un çıktığına işaret ederek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bunları yaparken tek amacımız sportif başarı değil, gençlerimize sahip çıkmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olmalı. Havza Belediye Başkanımız ve Havza halkı güreşe ve güreşçiye her zaman sahip çıktı ve çıkmaya devam edecek. Başkanımız Murat İkiz ve Havzalılara güreşçiler adına teşekkür ediyorum."

- Muharip Gaziler Derneğinden okul ziyareti

Muharip Gaziler Derneği Havza Temsilcisi Harun Saat, İstiklal İlkokulu'nu ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla İstiklal Okulu'nu ziyaret eden Saat, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerle sohbetinde gaziliğin Türk milleti için önemli bir makam olduğunu ifade eden Saat, şunları kaydetti:

"Gazi, ülkesi ve halkı için ölümü göze almış, bu uğurda çarpışmaya girmiş kişilerdir. Bugün bizden aynı şey istense yine düşünmeden üzerimize düşen vazifeyi yapmaya hazırız. Bizlere siz değerli çocuklarımız ile buluşma imkanı veren okul idaremize ve öğretmenimize teşekkür ederim."