Samsun Samsun'dan Kısa Kısa

Samsun'dan Kısa Kısa

10.11.2017 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

Samsundan Kısa Kısa

SAMSUN (AA) - Kavak'ta Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Anaokulu'ndaki programda okul müdürü Murat Toraman'ın konuşmasının ardından Erkin Sezgin'in illüzyon gösterisi sunuldu.

Program, palyaço gösterisi ve hediye dağıtımının ardından sona erdi.

Programa Belediye Başkan Vekili Hanife Asar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Orhan Büyük, şube müdürü Hasan Uyanık, Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nden Ayşe Gül Öztürk ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

- Başkan Özbalcı'dan "hayırlı olsun" ziyareti

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İlçe Emniyet Müdür Vekilliğine atanan İlhan Güler'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güler, Özbalcı'ya teşekkür etti.

Görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çabalayacağını belirten Güler, "İlçede görev yapmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

Haberin Devamı

Ziyarette AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Güçlü ile Büyükşehir Belediyesi Ladik Fen İşleri Şube Sorumlusu Berkan Çelik de bulundu.

- Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası etkinlikleri

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yılı ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla Havza'da öğrenciler, Atatürk Evi Müzesi'ni ziyaret etti.

Makbule Yusuf Ölçer Yatılı Bölge Ortaokulu ve Merkez İlkokulu öğrencileri, Atatürk Evi Müzesi'ni ziyaret ederek, Atatürk’ün Havza’da yaptığı çalışmalar, ilçenin Cumhuriyet tarihindeki yeri ve önemi, ilk miting gibi konularda bilgi aldı.

Öğrenciler, Atatürk'ün Havza'da kaldığı süre içinde kullandığı yatak ve balmumu heykelinin bulunduğu masaya karanfil bırakarak sevgilerini gösterdi.