Samsun SAMSUN’UN ENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

SAMSUN’UN ENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

08.01.2016 - 23:18 | Son Güncellenme:

.

SAMSUN’UN ENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Samsun Kent Medya Organizasyonu tarafından düzenlenen “2015 Yılı Samsun’un Enleri” ödülleri sahiplerini buldu. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Gökhan İçkilli de yılın en başarılı gazetecisi anketinde ikinci oldu.
Anemon Otel’de YEDAŞ A.Ş. ana sponsorluğunda düzenlenen programa Samsun Valisi İbrahim Şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları, YEDAŞ A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen törende konuşan Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bu programı Samsun kamuoyunda duyduğumda çok etkilenmiştim. Hem hoşuma gitti hem de Samsun’da medyanın önemsediğim, mutlak suretle sosyal medyada medya mensuplarıyla bir açılım yapılması gerektiğini söylediğim bir ortamda, üzerinden 1 sene geçti ve böyle bir kalabalığın olması beni sevindiriyor. Bu anket oylaması İstanbul’da, Ankara’da konuşulmaya başladı. Bu tarz programları biz sürdürebilirsek sadece Samsun’da konuşulan bir program olmadığını vurgulamaya çalışıyorum” dedi.
Yönetim modellerinin bir liderlik yönetim modeli olduğunu ifade eden YEDAŞ A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Yönetim modelimiz gereği, toplam kalite yönetim modeli ile yönetiliyor olmak yarış zorunluluğunu getiriyor. Bizim yönetim modelimiz rol model, bir liderlik yönetim modelidir. Bu şehirde birkaç tane YEDAŞ, YEPAŞ gibi şirket olursa, tüm sektörler çok net bir şekilde paydaşlarıyla birlikte daha kalıcı ve daimi ilişkiler kurarlar. Bu anketin birincisinde sponsor olduk. İnşallah ikincisinde de oluruz. Ama Ünal Yavuz ve Haydar Öztürk’ten daha farklı projelerde bekliyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ‘samsunenleri.com’ internet sitesi üzerinden 9 Aralık 2015 tarihinde başlayıp ve 31 Aralık 2015 tarihinde sona eren, 12 kategoride yapılan anket oylamalarında ilk 3’e giren isimlere ödülleri verildi.
Buna göre, Samsun 2015 yılı en başarılı ilçe belediye başkanı oylamasında birinci Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ikinci İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, üçüncü Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, en başarılı siyasetçi anketinde birinci AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ikinci AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, üçüncü AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, en başarılı iş adamı anketinde birinci Galip Öztürk, ikinci Günhan Ulusoy, üçüncü Fatih Temiz, en başarılı bürokrat anketinde birinci Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ikinci SGK İl Müdürü Ünal Kaya, üçüncü DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, en başarılı yönetici anketinde birinci SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, üçüncü Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mehmet Dursun Mehel, en başarılı kurumu anketinde birinci tozlu.com, ikinci SAMGAZ, üçüncü Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş., en başarılı sivil toplum örgütü anketinde birinci Hak-İş Samsun Temsilcisi, ikinci Alperen Ocakları Samsun İl Başkanlığı, üçüncü Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi, en başarılı futbolcu birinci Canberk Aydın, ikinci Musa Aydın, üçüncü Mustafa Sevgi, en başarılı sağlık kuruluşu anketinde birinci Medical Park Hastanesi, ikinci Atasam Hastanesi, üçüncü MediBafra Hastanesi, en başarılı sanatçı anketinde birinci Orhan Gencebay, ikinci Mehmet Aslantuğ, üçüncü Sedat Erdiş, en başarılı gazeteci anketinde birinci Haber Gazetesi muhabiri Bayram Ok, ikinci İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Gökhan İçkilli, üçüncülüğü Gazete Gerçek muhabiri Fatih Tutar ile Haber Gazetesi muhabiri Salim Yıldız paylaştı. En başarılı basın danışmanı anketinde ise birinci Samsun TSO Basın Danışmanı Yaşar Aslan, ikinci İlkadım Belediye Basın Müdürü Oktay Çakır olurken, üçüncülüğü ise Atakum Belediye Basın Danışmanı Ahmet Çağdaş Çatoğlu ile Bafra Belediye Basın Danışmanı Adnan Hazır paylaştı.
Gecede ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, YEDAŞ A.Ş. Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Aşçı, Diş Hekimi Mustafa Kemal Güneşdoğdu ve Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler’e yaptıkları üstün hizmetlerden dolayı ‘Üstün Hizmet Ödülleri’ verildi.
‘Samsunenleri.com’ internet sitesi üzerinden yapılan 2015 yılının enleri anketinde 23 gün içerisinde 172 bin 571 oturum açılarak, 125 bin 881 kullanıcı tarafından ziyaret edildi.