Samsun Samsun'un Sağlığı Yrd. Doç. Dr. Oruç'a Emanet

Samsun'un Sağlığı Yrd. Doç. Dr. Oruç'a Emanet

15.11.2017 - 18:13 | Son Güncellenme:

.

Samsunun Sağlığı Yrd. Doç. Dr. Oruça Emanet

Samsun Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Oruç, görevi eski müdür Dr. Yusuf Güney’den devraldı.
Sağlıkta yapılan yeni düzenleme sonrası Samsun Sağlık İl Müdürlüğü görevine Yrd. Doç. Dr. Muhammed Ali Oruç atandı. Müdür Oruç, İl Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Dr. Yusuf Güney’den devraldı. Oruç, devir teslim töreninin ardından eski müdür Güney’e çiçek ve plaket takdim etti. Görevi devreden Yusuf Güney, bundan sonraki çalışmaları için Oruç’a başarılar diledi.
Yeni düzenleme sonrası Samsun’daki sağlık yapılanmasının kısa bir süre sonra tamamlanacağının altını çizen Dr. Muhammed Oruç, “Dr. Yusuf Güney’e Samsun’a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu bayrak yarışında çok güzel bir şekilde hizmet ederek bayrağı bize teslim etti. Bundan sonraki süreçte Samsun’un sağlık hizmetleri için ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya çalışacağız. Samsun için hayırlı olsun. Önümüzde çok kısa bir süre var. Yapılandırmayı en kısa sürede yapacağız. İhtiyaçları belirleyeceğiz. Gerekli arkadaşlarla görüşmeler yapacağız. Bunu şimdi yapacağız diye bir şey yok. 24 Kasım’a kadar bu yapılandırmayı bitireceğiz. Yapılandırmanın ardından sağlık hizmetlerinin daha iyi yapılması için sahada olacağız. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile iletişim içerisindeyiz. Bundan sonraki süreçte iletişimimiz güçlü olacak” dedi.
Devir teslim töreninde Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Süleyman Sırrı Kılıç, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu da hazır bulundu.