Gündem Samsun ve Tokat’taki ölümler de inceleniyor

Samsun ve Tokat’taki ölümler de inceleniyor

14.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Samsun ve Tokat’taki ölümler de inceleniyor

Ordu’nun Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi’nde bir evde 6 gün önce 2 kişi gasba uğradı. Elleri tersten kelepçelenerek 2 bin 300 TL parası alınan 2 kişi, kelepçelerden kurtularak yardım istedi. Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Mehmet Ali Çayıroğlu, cuma günü gözaltına alındı. Çayıroğlu’nun ev ve iş yerinde jandarma tarafından arama yapıldı. Aramalarda, 23 hayvan, 3 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 4 cep telefonu ve 400 dolar ele geçirildi.

Haberin Devamı

İki ilde araştırma

Hayvanlardan biriyle bir av tüfeğinin, 3 Mayıs’ta Dağyolu Mahallesi ormanlık alanda cesedi bulunan Şeker Köseoğlu’na (60) ait olduğu tespit edildi. Evdeki bir cep telefonuyla bir tabancanın da 31 Temmuz’da Karaçal Mahallesi’nde tüpten sızan gazla zehirlenerek ölen Senai Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait olduğu saptandı.

Kurulan özel ekip, Çayıroğlu’nun, 24 Şubat’ta Ünye ilçesindeki evlerinde yangın çıkan Nuri (59) ve Lütfiye Usluoğlu (57) çiftinin de ölümüyle bağlantısının olduğunu tespit etti. Ekibin, Çayıroğlu’nun Samsun ve Tokat’ta da hayvan ticareti yaptığını belirlemesi üzerine soruşturma alanı genişletildi. Çayıroğlu’nun bu iki kentte de şüpheli ölümlerle bağlantısının olup olmadığı araştırılıyor. Çayıroğlu tutuklandı. - NEDİM KOVAN Ordu DHA