Teknoloji Samsung, Apple ile dalga geçtiği iki yeni reklam yayınladı

Samsung, Apple ile dalga geçtiği iki yeni reklam yayınladı

13.08.2018 - 11:38 | Son Güncellenme:

Samsung Ingenius reklamlarını hatırlıyor musunuz? Şirket, şimdi Galaxy S9+ yerine yeni çıkarılan Galaxy Note 9 modeline odaklanıyor. Samsung, iPhone’u hedef alan iki yeni reklamını YouTube kanalı üzerinden yayınladı.

Samsung, Apple ile dalga geçtiği iki yeni reklam yayınladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Galaxy Note 9 geçtiğimiz günlerde açıklandı. Daha ince çerçeveler, büyük ekran ve yeni yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısıyla gelen cihaz yine oldukça şık görünyor. Bunun dışında daha hızlı performans, daha yüksek pil kapasitesi ve yeni Bluetooth destekli S Pen ile cihaz yükseltildi.

Samsung, Ingenius isimli reklam kampanyası kapsamında iki yeni video yayınladı. Güney Koreli firma bu sefer Power ve Pen isimli iki yeni reklamı ile yine Apple’ı hedef aldı.

Power reklamıyla Samsung, Galaxy Note 9'un iPhone X'den daha güçlü olduğunu ortaya çıkarmaya çalışıyor. Apple Genius çalışanı telefonun güçlü olmasının Face ID ile tuş kilidi açmak ve iOS 12 ile FaceTime’da 32 kişiye kadar görüntülü görüşme yapılabilmesine bağlıyor.

Haberin Devamı

Pen reklamında ise Apple Store’a gelen bir müşteri Apple Pencil’ı soruyor. Genius çalışanı Apple Pencil’in sadece iPad ile uyumlu olduğunu söylüyor. Müşteri "iPhone’da ne kullanabilirim?" diye sorduğunda Genius çalışanı parmak cevabını vererek Apple’a gönderme yapılıyor. Firma, Note 9 ile gelişmiş S-Pen’in geldiğini bu reklam ile vurguluyor.